Szituáció tesztelés: izgalmas dolgot mond el rólad az, hogy mit tennél ebben a helyzetben

Szirák Viki
Írta: ,

A pszichológiai tesztek számtalan érdekes részletre hívhatják fel a figyelmet a személyiségeddel kapcsolatban. Így akár egyetlen kérdés megválaszolásával is kiderítheted azt, számodra mi az igazi prioritás az életedben – az alábbiakban épp erre derülhet fény!

Képzeld el azt, hogy az alábbi négy dolgot kb. egyszerre kellene megoldanod.

  1. Sírni kezd az alvásból felébredő gyermeked.
  2. Kint hagytad a száradó ruhákat az udvaron, de mindjárt óriási vihar kerekedik.
  3. Valaki épp kopogtat a bejárati ajtón.
  4. Csörögni kezd a mobiltelefonod.

Most gondold át, ebben az esetben mit milyen sorrendben csinálnál végig. Ha ezzel megvagy, olvasd el, mit árul el rólad az, hogy melyiket választottad legelsőnek a prioritási listádon!

1. Ha a babához mentél elsőként

Amennyiben a gyermeked volt az első, akihez rohantál a nagy felfordulásban, úgy nem is kérdés, számodra a családod élvezi a prioritást. Mindig őket helyezed előtérbe, ezért sokszor magadról teljesen elfeledkezel. Ritkán fordul elő, hogy csak a pihenéssel foglalkozol, programot szervezel kizárólag magadnak, és nem a többiekkel törődsz; ezen viszont lehet, hogy változtatnod kellene.

A családod fontos, de te is az vagy, így néha a saját igényeidet is előtérbe kéne venned.

2. Ha a ruhákat szedted be

Az eső miatt azonnal kiszaladnál a ruhákért, hogy ne kelljen újra elindítanod miattuk a mosógépet? Ez arra utal, hogy számodra nagyon fontos a szerelem és az intimitás, ezért a kapcsolatoddal rengeteget foglalkozol. Szerinted nagy hiba, hogy az emberek a gyermekek születése után egymásra már nem szakítanak időt, és hiszed, hogy létezik boldog házasság, de ezért tenni kell.

Ennek fényében szívesen mész el randizni a pároddal, közös programokat szervezel vele, és egymás legjobb barátai is vagytok. Akkor is jól érzed magad, ha épp szingli vagy, de titkon mindig a szerelmet keresed, mert neked ez jelenti a legnagyobb boldogságot.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv