Az 5+1 leggyakoribb szelfi-hiba, amit te is elkövetsz

Az 5+1 leggyakoribb szelfi-hiba, amit te is elkövetsz

Szeretnél végre egy igazán előnyös fotót lőni magadról, de bármilyen lelkesen is próbálkozol, sosem vagy teljesen elégedett a végeredménnyel? Akkor könnyen lehet, hogy ezen hibák egyikét te is rendszeresen elköveted!

Túl sötétek a képek

Habár magától értetődőnek látszik, mégis sokan elrontják. Az első és legfontosabb szabály, ha szelfit készítesz, hogy mindig ügyelj megfelelő fényre, illetve világításra! Kétségtelen, hogy a fény az egyik leghatékonyabb szépségápolási termék, amiért ráadásul még fizetned sem kell.

A fotókészítés közben a legjobb, ha az ablak felé fordulsz és természetes fény erejére hagyatkozol, vagy még jobb, ha kimész a szabadba, hogy élvezd a napsütést!  A megfelelő világítás eltünteti a kialvatlanság jeleit, és a szem alatti karikákat is.

Ha a legtökéletesebb időpont keresed a szelfihez, akkor napkeltekor és napnyugtakor próbálkozz!

Túl sok, vagy túl kevés filtert használsz Kép forrása: StyleCaster

Nincs azzal semmi baj, ha megszerkeszted a kész fotókat, és különböző filtereket használsz hozzá! Egy hűvös vintage hangulat, vagy egy szórakoztató kollázs mindig feldobja a fotókat, emellett kifejezetten szórakoztató játszani a különböző színekkel és eszközökkel.

Csak azért mert filtert használunk, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy valamit el is akarunk rejteni önmagunkkal kapcsolatban! 

Ezek a kellékek mindössze abban segítenek, hogy egy-egy unalmas képet különlegessé, egyedivé varázsoljunk. Erre a területre is érvényes azonban a mondás, mely szerint „jóból is megárt a sok!” Fontos tehát, hogy ne ess túlzásba a szerkesztéssel, mert nevetségessé teheted magad azzal, hogy a felismerhetetlenségig módosítgatod az önarcképed!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!