Amikor a shoppingolás rosszul sül el – Ismerősek a következő szituk?

Nagy Niki
Írta: ,

Bármennyire is megnyugtató vagy éppen terapeutikus számunkra a vásárlás, azért el kell ismerni, hogy mi, nők, sokszor elég cifrán tudjuk művelni. Persze, azért a srácok sem panaszkodhatnak (az én pasim például minden egyes ruhadarabot külön visz be a fülkébe, így lesz másfél órás egy beszerzőkörút), de nem csoda, hogy ezek a logikátlanságok őket is kiakasztják. Ismerősek az alábbi szituációk?

Még azok a hölgyek is tudnak rossz szokásokat magukra venni, akik egyébként nagyon hatékonyak a mindennapokban – pláne akkor, ha sokat vásárolnak online, mert a netes vásárlás előretörésével sokkal könnyebb beleesni az alábbi csapdákba.

Ha magadra ismersz, az már az első lépés ahhoz, hogy megváltoztasd ezeket az idegesítő, és sokszor a pénztárcádra és szabadidődre is nagyon káros szokásokat!

Talán nincs nő a világon, aki ne vásárolt volna úgy meg egy ruhadarabot, hogy nem állt túl jól rajta, vagy egy kicsit kicsinek tűnt – de mégis megvette, annak reményében, hogy egy kis fogyókúrával majd bele fog férni.

Ha magadra ismersz, akkor abba is gondolj bele, hogy hányszor sikerült mindez!

Na ugye?

Nekem legalább négy olyan kezeslábasom van, ami csodaszép, és egy Emily Ratajkowski-féle magas, szexi alakon nagyon jól is mutatna – a baj csak az, hogy én soha nem fogok úgy kinézni, mert 165 centi vagyok, és a csontjaimat sem tudom összenyomni, hogy akkora csípőm és vállaim legyenek, mint neki.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!