A 4 legnagyobb rontás elleni szimbólum – Te melyikben hiszel?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A 4 legnagyobb rontás elleni szimbólum – Te melyikben hiszel?

A rontás ezoterikus körökben jól ismert fogalom. Más kérdés, ki, mennyire hisz abban, hogy valóban működőképes valakire rontást helyezni, illetve levenni. Az biztos, hogy nagyon régóta foglalkoztatja az emberiséget ez a kérdés, és sok ezer éve különféle praktikákkal próbálunk védekezni a támadások ellen. De milyen rontás elleni hiedelmek ismertek jelenleg?

Mik a jelei a rontásnak? Kép forrása: playbuzz.com

Még az ezoterikus témákkal foglalkozó szakértők is azt állítják, hogy messze nem minden negatív esemény rontás eredménye.

Akkor sem biztos, hogy erről van szó, ha teljesen mélypontra kerültél, vagy éppen minden szinten nagyon rossz passzban van.

De, ha rendszeresek és állandóak az egészségügyi panaszaid, ha a párkapcsolataid sosem sikerülnek, folyton elakadsz az előrehaladásod során (pedig így is erőn felül teljesítesz), akkor a hiedelem szerint, előfordulhat, hogy rontás van rajtad.

Ez a „pecsét” hatással van a rezgéseidre, pontosan úgy, ahogy a pozitív energiák, gondolatok is hatnak rád.

Utóbbi már bizonyított tény, akkor előbbi is igaz lehet… Az mindenesetre biztos, hogy az alábbi tárgyak – szintén a hiedelmek alapján – védhetnek téged a rontásoktól.

Vörös fonal Kép forrása: etsy.com

Az egyik legismertebb tárgy, amit rontás ellen viselhetsz, a vörös fonal. Akár házilag is elkészítheted, a lényeg, hogy három ágban fonott, vagy sodort fonalat használj, és a bal kezeden viseld a karkötőt.

Emellett fontos, hogy a fonalra kerüljön kilenc darab csomó, és az kösse fel rád, akit nagyon szeretsz. Ez a személy lehet a párod, a gyermeked, vagy bármelyik családtagod.

A hiedelem szerint a karkötőt nem szabad levenned, addig kell viselned, amíg magától el nem szakad.

Aznap nem fog tragédia történni, ettől nem kell tartanod, de többnyire valami érdekes eseményre számíthatsz – legalábbis a mágikus tanok erre engednek következtetni.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?