7 rettentően idegesítő Facebook-ismerős – Neked hány van bejelölve közülük?

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 rettentően idegesítő Facebook-ismerős – Neked hány van bejelölve közülük?

Még egy mindenmentes műsütemény, edzőtermi szelfi vagy politikai kinyilatkoztatás a hírfolyamban, és esküszöl, hogy megnyomod a törlés gombot? Vagy a helyesírási hibákat nem bírod? Összegyűjtöttük, kik a legszörnyűbb közösségi médiás felebarátok…

Az elvtárs
Ugye, megvan az az ember, aki egy szervezet, párt vagy ideológia mellett olyan alaposan elkötelezte magát, hogy azon kívül és túl egyszerűen semmit sem lát?
 
Isteníti a bálványát, szidja az ellenfeleket – azért is csak a kormány vagy az ellenzék lehet a hibás, ha kifutott a tej.
 
Minden évben kedvenc közszereplőjének képét kiposztolva kíván neked boldog születésnapot meg kellemes ünnepeket. Még jó, hogy nem is váltasz vele üzenetet, csak esztendőnként kétszer…
 
Te milyen módszert alkalmazol a lelki békéd megőrzésére a fenti esetekben? Szűrés, törlés, tiltás, egyebek?
A hősszerelmes

A partnerek jönnek-mennek, de egyvalami állandó: hogy ez a júzer halálosan szerelmes. Nem rest ugyanolyan pózban fotózni magát az exszel, a mostanival meg a jövőbelivel, sőt: ugyanazokra a felettébb romantikus randihelyszínekre csekkol be vele. 

Napi három idézetben adja a világ tudtára, hogy végre rátalált a lelki társára – akit a szakítás után úgy eltüntet a profiljáról, mintha sosem lett volna. „Nem baj, kérem a következőt!” – von vállat.