Állítólag mindenki hétszer születik újra – Így tudhatod meg, te most melyik életedben jársz

Írta: ,

Sokszor előfordul, hogy egyes emberek úgy érzik, egyszerűen nem a jó korszakba vagy nem a megfelelő helyre születtek. Megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek egy Amerikai kisváros iránt, vagy nagyon érdeklődnek a Viktoriánus korban történt eseményekről, de még ők sem tudják, pontosan miért. Az egyik legérdekesebb magyarázat szerint erről az lehet, hogy hétszer születünk újjá ezen a bolygón, és bár emlékeink nincsenek korábbi életünkről, mégis megmaradnak bizonyos kötődések azzal kapcsolatban, amit már megtapasztaltunk. Te is könnyen kiderítheted, melyikben jársz, hiszen mindegyik életet különböző dolgok jellemzik.

Az újszülött korszak Kép forrása: flickr.com

Még újszülött vagy ezen a világon, ami ezt jelenti, hogy jelenleg az első életedben jársz. Emiatt nem olyan meglepő, hogy úgy érzed, szinte minden nehezebben megy neked, mint az ismerőseidnek.

Mintha az élet újra és újra utadba dobna egy akadályt, amit le kell küzdened, de aligha lesznek ezek könnyebbek az idő előrehaladtával.

Kicsit olyan érzésed van, mintha semmit sem tudnál, és csak csodálkozol, hogy lehetnek mások annyira szerencsések, hogy rögtön találnak szuper állást vagy boldog párkpacsolatot.

Ne aggódj, ezen át kell esned, hogy tapasztalatot szerezz, és később hasznodra váljon!

A tanuló korszak Kép forrása: degreeworx.com

Ez az élet már sokkal izgalmasabb. Szinte az egész világot valódi csodának látod, minden és mindenki képes lenyűgözni téged valamivel.

Nagyon kíváncsi vagy, az élet legapróbb részleteit is tudni szeretnéd, emiatt pedig nem érzed fáradságnak, ha tanulnod kell.

Rengeteg dologban kipróbálod magad, legyen az számtalan hivatás vagy hobbi, mert a célod, hogy minél többet tudj meg a téged körülvevő világról.

Bár nem mondod ki, de pontosan tudod, hogy valami nagy dolog vár még rád.

A kalandor korszak Kép forrása: locationstocamp.com

Miután megismerted az elméletet, és rengeteget tanultál, a harmadik életben eljön a felfedezés időszaka.

Ha ebben a szakaszban jársz, szinte élsz-halsz az újdonságokért, és mágnesként vonzanak téged magukhoz az ismeretlen helyek.

Legszívesebben egész életedben utaznál, mindegy, merre, csak valami olyat ismerj meg, amit még előtte sosem láttál.

Úgy érzed, a világ tele van izgalommal, és sajnálod, hogy nincs elég időd mindent látni.

A szerelem korszaka Kép forrása: ashtonteriece.com

Miután megtanultad az elméletet, és sikerült rengeteg dolgot felfedezned, úgy fogod érezni, hogy eljött az elköteleződés ideje.

Ha ebben az életben jársz, biztos, hogy a szerelem lesz az elsődleges dolog az életedben.

Egészen tinikorodtól kezdve az a célod, hogy megtaláld az Igazit, aki mellett megtapasztalhatod, mindazt, amit eddig maximum csak a romantikus filmekben láthattál.

Ha számodra is ez az egyik legfontosabb dolog, szinte biztos, hogy a negyedik életedben jársz.

A siker korszaka Kép forrása: imgaram.com

Az ötödik életed a sikerről és hírnévről szól, ezt pedig már fiatalabb korodtól kezdve érzed is.

Pontosan tudod, hogy ha belekezdesz valamibe, és tényleg szorgalmasan, teljes erőbedobással dolgozol rajta, idővel meghozza azt az elismerést, amire vágysz.

Az emberek megismerik a neved, és számodra ez hozza meg ebben az életben a teljes boldogságot.

Az adakozó korszak Kép forrása: lapetitepeach.com

Ez az életed arról szól, hogy viszonozd a szívességet.

A hatodik életedben elkötelezed magad arra, hogy segíts másoknak, és saját magadat háttérbe helyezed.

Ez kimerülhet akár abban, hogy az egész életedet a családod boldoggá tételére teszed fel, de akár a munkádban is megnyilvánulhat ez a nagy mértékű adakozás.

Ha gyakran kapod magad azon, hogy mások érdekeit nézed a sajátod helyett, nagy az esélye, hogy már a hatodik életednél jársz.

A hetedik az utolsó életed, de amikor elérkezel ide, egyáltalán nem fog eltölteni szomorúsággal.

Úgy érzed, már rengeteg dolgot tudsz, és valószínűleg fiatalabb korodban is megkaptad párszor az ismerőseidtől, hogy sokkal érettebb vagy, mint a korosztályod többi tagja.

Sokan kérnek tőled tanácsot, mert úgy érzik, mindenre tudod a választ.

Ez azért van, mert már korábban mindent megtapasztaltál, amit kellett - és készen állsz arra, hogy tovább lépj, és megtudd, mi következik ezután.