5 jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban

Írta: ,

Volt már olyan érzésed, hogy bár fizikailag egyedül voltál otthon, belül érezted, ez még sincs így? Könnyen lehet, hogy nem csaltak a megérzéseid, és tényleg volt ott valaki (vagy valami) rajtad kívül. Nem akarjuk rád hozni a frászt, de ha hiszel a paranormális dolgokban, az alábbi jelekből tudhatod, hogy a te otthonodban is zajlanak-e ilyenek!

A hőmérséklet megváltozása Kép forrása: flickr.com

1/5 A hőmérséklet megváltozása

Éreztél már olyat, mintha valaki levegőt fújt volna rád? Vagy azt, hogy hirtelen megváltozott a szoba hőmérséklete bizonyos pontokon?

Nos, eddig nem született konkrét magyarázat erre, de a szakértők úgy vélik, a paranormális jelenségeket követően hirtelen megváltozik az adott hely hőmérséklete  szinte megfagy a levegő.

Azért ne kelts pánikot, ha egy hűvös szobába tévedtek a barátaiddal, de ha arra leszel figyelmes, hogy a lakásod különböző pontjain rendszeresen megváltozik a levegő hőmérséklete, okkal gyanakodhatsz paranormális jelenségre... 

Elektromos zavarok Kép forrása: urdesignmag.com

2/5 Elektromos zavarok

Nálad is előfordult már, hogy egyszer csak bekapcsolt magától a TV vagy a rádió? Nos, állítólag a szellemek így próbálnak meg kapcsolatba lépni velünk.

Az biztos, hogy nem a legkellemesebb módja a kommunikációnak, főleg, ha épp egyedül vagyunk otthon...

A leghíresebb ilyen eset Thornton Heath-ben történt 1970-ben, amikor a kisváros lakóinak egyszerre kapcsolt be a rádiójuk, melyet sorra követtek tragikus és megmagyarázhatatlan parajelenségek.

Az állatok és gyerekek furcsa viselkedése Kép forrása: babynameslog.com

3/5 Az állatok és gyerekek furcsa viselkedése

Sokszor halljuk, hogy mindannyiunkban megvan a képesség arra, hogy lássuk a paranormális jelenségeket, csak a világ, amiben élünk, szépen lassan kiírtja belőlünk. A gyerekek, mivel még új lakók a Földön, állítólag sokkal közelebb állnak ahhoz a világhoz, amiben ezek a megmagyarázhatatlan jelenségek zajlanak. Ha azt veszed észre, hogy a gyerek folyton a láthatatlan barátjáról mesél, érdemes megfontolnod azt az eshetőséget is, hogy ez nem csak a képzelete szüleménye...  Az állatoknál is hasonló a helyzet. A kutyáknak és macskáknak sokkal fejlettebb hő- és fényérzékelésük van, ezért ők a legérzékenyebbek a paranormális jelenségekre. Ha a kis kedvenced sokáig mered egy pontra, esetleg még ugat/nyávog is rá, akkor lehet, hogy olyat lát, amit te nem.

Különös zajok Kép forrása: tumblr, apostrophe9

4/5 Különös zajok

Biztos veled is megtörtént már, hogy különös zajokat hallottál a másik szobából, és amikor átmentél megnézni, vajon mi lehetett az, semmit nem találtál.

Feljegyzések szerint találkozhatunk olyan kísértetekkel, akik zajkeltéssel próbálnak velünk kapcsolatba lépni, de azért nem kell egyből szellemet kiáltanod a legapróbb neszre is.

Ha viszont rendszeresen hallasz megmagyarázhatatlan hangokat, akkor valószínű, hogy jelezni próbálnak neked. Ne ess pánikba, inkább kérd szakember tanácsát, hogy megszabadulhass a furcsa zajoktól.

Ha azt érzed, hogy figyelnek Kép forrása: flickr.com

5/5 Ha azt érzed, hogy figyelnek

És nem a szomszédokra gondolunk. Vannak emberek, akik különösen érzékenyek a paranormális jelenségekre, és képesek érzékelni azokat.

Például azt, hogy figyelik őket, és érzik, hogy nincsenek egyedül.

Ha szeretnéd kideríteni, valóban jók-e a megérzéseid, kérd hozzáértő ember segítségét, aki tudja, milyen módszerekkel léphetsz kapcsolatba a szellemekkel.