Paranormális jelenségek az otthonodban? 5 jel, ami arra utal, hogy érdemes nyitott szemmel járnod

Szirák Viki
Írta: ,
Paranormális jelenségek az otthonodban? 5 jel, ami arra utal, hogy érdemes nyitott szemmel járnod

Kép forrása: unsplash

Mostanában különös érzés kerít hatalmába, amikor belépsz az otthonodba, sőt, néha kimondottan félsz? Esetleg időnként úgy érzed, hogy nem vagy egyedül, noha nincs is lakótársad? Az alábbi jelek arra utalnak, hogy paranormális jelenségek történnek a lakásodban, így érdemes nyitott szemmel járnod!

Talán nem is gondolnád, de ha természetfeletti jelenség zajlik az otthonodban, az rád és a viselkedésedre is erőteljes hatással van.

A különféle megmagyarázhatatlan történések miatt nem tudsz koncentrálni, stresszesebb, idegesebb leszel, nem tudsz aludni, és a hangulatod teljes mértékben leromlik.

Newkirk is mesélt ilyen tapasztalatairól: amikor egy kísértetjárta lakásban járt, ő maga is észrevette, hogy minél több időt tölt ott, annál rosszabbul kezdte érezni magát.

Néha úgy érzed, hogy valaki figyel téged, pedig minden függönyt behúztál, és egyedül vagy otthon?

Noha ez önmagában még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kétség kívül szellemek járnak az otthonodban, Newkirk szerint ez kétség kívül gyakori jelenség a kísértetjárta lakásokban.

Ha te magad is érzed, hogy negatív rezgések vesznek körbe a négy fal között, és megmagyarázhatatlanul átjár a hideg, az erősen annak a jele, hogy egy természetfeletti jelenség zajlik a közvetlen környezetedben.

A hatodik érzéked ugyanis sokszor előjelezi, ha egy szemmel nem látható lélek van a közeledben!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató