5 egyértelmű jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak a lakásodban

Berényi Nóri
Írta: ,
5 egyértelmű jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak a lakásodban

Volt már olyan érzésed, hogy bár fizikailag egyedül voltál otthon, belül érezted, ez még sincs így? Könnyen lehet, hogy nem csaltak a megérzéseid, és tényleg volt ott valaki (vagy valami) rajtad kívül. Nem akarjuk rád hozni a frászt, de ha hiszel a paranormális dolgokban, az alábbi jelekből tudhatod, hogy a te otthonodban is zajlanak-e ilyenek!

A hőmérséklet megváltozása Kép forrása: flickr.com

Éreztél már olyat, mintha valaki levegőt fújt volna rád? Vagy azt, hogy hirtelen megváltozott a szoba hőmérséklete bizonyos pontokon?

Nos, eddig nem született konkrét magyarázat erre, de a szakértők úgy vélik, a paranormális jelenségeket követően hirtelen megváltozik az adott hely hőmérséklete  szinte megfagy a levegő.

Azért ne kelts pánikot, ha egy hűvös szobába tévedtek a barátaiddal, de ha arra leszel figyelmes, hogy a lakásod különböző pontjain rendszeresen megváltozik a levegő hőmérséklete, okkal gyanakodhatsz paranormális jelenségre... 

Elektromos zavarok Kép forrása: urdesignmag.com

Nálad is előfordult már, hogy egyszer csak bekapcsolt magától a TV vagy a rádió? Nos, állítólag a szellemek így próbálnak meg kapcsolatba lépni velünk.

Az biztos, hogy nem a legkellemesebb módja a kommunikációnak, főleg, ha épp egyedül vagyunk otthon...

A leghíresebb ilyen eset Thornton Heath-ben történt 1970-ben, amikor a kisváros lakóinak egyszerre kapcsolt be a rádiójuk, melyet sorra követtek tragikus és megmagyarázhatatlan parajelenségek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!