5 egyértelmű jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban

Berényi Nóri
Írta: ,
5 egyértelmű jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban

Volt már olyan érzésed, hogy bár fizikailag egyedül voltál otthon, belül érezted, ez még sincs így? Könnyen lehet, hogy nem csaltak a megérzéseid, és tényleg volt ott valaki (vagy valami) rajtad kívül. Nem akarjuk rád hozni a frászt, de ha hiszel a paranormális dolgokban, az alábbi jelekből tudhatod, hogy a te otthonodban is zajlanak-e ilyenek!

A hőmérséklet megváltozása Kép forrása: flickr.com

Éreztél már olyat, mintha valaki levegőt fújt volna rád? Vagy azt, hogy hirtelen megváltozott a szoba hőmérséklete bizonyos pontokon?

Nos, eddig nem született konkrét magyarázat erre, de a szakértők úgy vélik, a paranormális jelenségeket követően hirtelen megváltozik az adott hely hőmérséklete  szinte megfagy a levegő.

Azért ne kelts pánikot, ha egy hűvös szobába tévedtek a barátaiddal, de ha arra leszel figyelmes, hogy a lakásod különböző pontjain rendszeresen megváltozik a levegő hőmérséklete, okkal gyanakodhatsz paranormális jelenségre... 

Különös zajok Kép forrása: tumblr, apostrophe9

Biztos veled is megtörtént már, hogy különös zajokat hallottál a másik szobából, és amikor átmentél megnézni, vajon mi lehetett az, semmit nem találtál.

Feljegyzések szerint találkozhatunk olyan kísértetekkel, akik zajkeltéssel próbálnak velünk kapcsolatba lépni, de azért nem kell egyből szellemet kiáltanod a legapróbb neszre is.

Ha viszont rendszeresen hallasz megmagyarázhatatlan hangokat, akkor valószínű, hogy jelezni próbálnak neked. Ne ess pánikba, inkább kérd szakember tanácsát, hogy megszabadulhass a furcsa zajoktól.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba