Őszhajú nagymama és fehérneműmodell – Szeretnénk mi is így kinézni az ő korában

Zabolai Margit
Írta: ,
Őszhajú nagymama és fehérneműmodell – Szeretnénk mi is így kinézni az ő korában

A modellkarrierre a legtöbben úgy gondolnak, mint jól fizető, de nagyon rövid életű sikerre, hiszen a húszas évei végére a legtöbb manöken túl van a fénykorán. Yasmina Rossi azonban 59 éves, ősz hajú, nagymama, és ezerszer jobb kondiban van, mint én. Ja, úgy mellesleg igazi szupermodell.

A legnagyobb márkák foglalkoztatják

Yasmina 1955-ben született Franciaországban és Korzika szigetén nevelkedett. Most 59 éves, de még mindig sikeres modell, a legnagyobb márkák foglalkoztatják, dolgozik többek között a Macy’s-nek, a Hermes-nek és a Marks & Spencernek is.

Tény, hogy a legújabb trendeket követve nagyon sok márka igyekszik olyan modellt alkalmazni, aki valami miatt kitűnik a tömegből, ezért az sem olyan megdöbbentő, hogy a divatfotósok hirtelen keresni kezdték az érett szépségeket, de Yasmina valóban önmaga szépségéért is címlapra illik.

De mi a titka?

Nyilván nem én voltam az első, akinek a képek láttán rögtön eszébe jutott: vajon mit csinált ez a nő, hogy 60-hoz közel is ilyen jól néz ki? Yasmina több külföldi lapnak is elmondta már, hogy különösebb titka nincs. Régóta csakis organikus ételeket eszik – amint mondja, már jóval azelőtt elkezdte, hogy ez ekkora divat lett volna. Ezen kívül sokszor kerül a tányérjára hal, és minden nap megeszik egy avokádót is.

A haját repceolajjal ápolja, a bőrét pedig hetente egyszer átdörzsöli finom szemcséjű cukorból és olajból álló házi bőrradírral. Bár nem egy fitneszőrült, természetesen rendszeresen mozog is. Állítása szerint ennél többet nem tesz, bár szerintünk azért valószínűleg a jó géneknek is lehet köze a dologhoz.

Valódi nő

Yasmina képei szerintem nem csak azért fantasztikusak, mert megmutatják, milyen sokat jelent, ha az ember elkezd egy kicsit odafigyelni magára és a táplálkozására, hanem azért is, mert bár hihetetlenül jól néz ki, mégis igazi nőnek látszik. Ha nagyon közelről figyeled, néhány fotón látszik, hogy van a combján egy kis narancsbőr, ha oldalra dől, még egy-két vékonyka hurka is rajzolódik a hasán, de mindezekkel együtt szerintem nincs olyan, aki ne szeretne 59 éves korában úgy kinézni, mint Yasmina. Sőt én így 30 alatt is teljesen elégedett lennék az alakjával!

Ezekkel az apró „szépséghibákkal” Yasmina cseppet sem lesz kevésbé vonzó, inkább igazi, hús-vér nőnek tűnik, aki tett azért, hogy jól nézzen ki, és nem képmahinálással akar követhetetlen sztenderdet állítani a nők elé.

És azt említettük már, hogy a gyönyörű modell egyébként fotózással is foglalkozik, és mindemellett kiváló keramikus? Ha inspirációt keresel a reggeli futáshoz, szerintünk az ő képét tedd a faladra – én már letettem a félig megevett fánkomat, miközben a cikket írtam, és azt hiszem, csinálok is inkább magamnak egy zöldségturmixot.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!