Örök klasszikus sorozatok, amiket bármikor újra végignéznénk

Raczky Júlia
Írta: ,

Biztosan egyetértesz azzal a kijelentéssel, hogy igenis vannak olyan sorozatok, amik soha nem fognak kimenni a divatból. Annyira izgalmasak, szórakoztatóak és lebilincselőek, hogy mindig leragadunk a tévé előtt, ha valamelyik csatorna újra levetíti őket. Számtalan ilyen készült, de most a teljesség igénye nélkül készítettem egy szubjektív listát azokról, melyeken valószínűleg 10 év múlva sem fogunk unatkozni!

Beverly Hills 90210 Kép forrása: ribbonsofthought.com

Ez a sorozat a 90-es évek tinédzsereinek, a 90-es évek tinédzsereiről szólt (vagy legalábbis szerettük volna, ha a mi életünk is olyan menő, mint az övék).

A két főszereplő egy ikerpár, Brandon és Brenda, akik Minnesotából Beverly Hillsbe költöznek, és ott próbálnak akklimatizálódni az új körülményekhez. 

Ez persze korántsem olyan egyszerű egy amerikai középiskolában, ahol erős a klikkesedés.

Akkoriban minden lány a Brendát játszó színésznőre, Shannen Dohertyre akart hasonlítani, és külön kis csoportok alakultak azokból, akik Brandonba vagy Dylanbe voltak szerelmesek. 

Rex felügyelő Kép forrása: fanpop.com

Az egyik legeslegjobb kutyás sorozat, vagyis inkább bűnüldözős-kutyás.

A szexi nyomozó és az aranyos bundás párosa már alapból levette az ember lányát a lábáról, és ehhez még izgalmas, felgöngyölítendő bűnügy is társult.

 

Rex szuperintelligens német juhászkutya volt, aki szinte mindent túlélt. Simán átugrott például egy üvegajtón anélkül, hogy bármi baja történt volna. 

Minden bizonnyal ez a sorozat tehet róla, hogy a 90-es években a német juhászkutyák tenyésztése jelentősen megugrott, és ebben az időszakban nagyon sokan nevezték el saját ebüket is Rexnek vagy Rexinek.