11:11 – Te is mindig ezt látod az órádon? Eláruljuk, mit üzen neked

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Észrevetted már, hogy bizonyos időközönként felbukkan az életedben ez a számsor? Feltűnt, hogy rendszeresen akkor pillantasz az órádra, amikor az 11:11-et mutat? Az egyes számnak a számmisztikában is különleges szerepe van, de ez a sorozat más üzenetet is tartogat.

Ha rendszeresen felbukkan az életedben a 11-es, akkor két eshetőség áll fenn: vagy valami fontos dologra szeretné felhívni a figyelmedet, vagy megmutatja, hogy tökéletesen jó úton haladsz.

Utóbbi esetén aktuálisan nincs semmi jelentős változás az életedben, úgy érezheted, harmónia vesz körül, és minden sikerült, amit idáig elterveztél.

A 11-es rendszeres felbukkanása tehát egyfajta pozitív megerősítést számodra, ami arra bíztat, hogy lassan ideje új feladatokat kitűznöd magad elé.

Amennyiben inkább döntéshelyzetben állsz, arra mutat rá, hogy vedd észre a kínálkozó lehetőségeket, ne húzd az időt, és hagyatkozz a megérzéseidre!

Mágikus számsor Kép forrása: nicholeheady.typepad.com

A numerológiában a 11-es szám a spirituális megvilágosodásra, beteljesedésre, szerencsés életre utal, emellett pedig az esetleges új kezdet lehetőségére hívja fel a figyelmet.

A 11:11 az említetteken túl az ikerláng szerelmekre szintén utalhat.

Az ikerlángok a mitológia szerint egy anyagból teremtettek, de a nagy zűrzavarban szétváltak egymástól, így a lelkek a Földön addig bolyonganak vigasztalhatatlanul, míg egymásra nem találnak.

Mivel a 11:11 egymás tükörképe, illetve oda-vissza olvasva pontosan ugyanannyit jelent, rendszeres felbukkanása azt is mutathatja, hogy igazán közel jár hozzád a lelki társad – vagy már meg is találtad.

 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!