12 nyári kihívás, amire muszáj sort kerítened, hogy felejthetetlen legyen a következő pár hónap

Szirák Viki
Írta: ,
12 nyári kihívás, amire muszáj sort kerítened, hogy felejthetetlen legyen a következő pár hónap

Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

Minél idősebb vagy, annál gyorsabban telik el a nyár, és általában kevésbé érződik izgalmasnak, szemben a tinédzser éveiddel. De ki mondta, hogy ne lehetne felpörgetni az eseményeket, és úgy alakítani a nyarat, hogy az felejthetetlen legyen? Az alábbi kihívásokkal ez gond nélkül menni fog!

1. Sátrazz! Hány éve tervezed, hogy elmész kempingezni a barátaiddal, pároddal? Most eljött az ideje. Válasszatok ki egy szimpatikus helyszínt, vigyétek a sátrat és az alapcuccokat, és töltsétek a napot a természetben!

2. Fesztiválozz! Nyáron rengeteg fesztiválra kerül sor, és mindegyiknek más hangulata van. Nem muszáj egész hétre kilátogatnod, de legalább egy napot tölts kint, bulizz, ismerkedj, és hallgasd meg a legmenőbb koncerteket.

3. Olvass ki 10 könyvet. A nyár ugyanis a pihenésről és a szórakozásról szól, ebben pedig egy jó könyv is szerepet játszik. Határozd el magadban, hogy az elkövetkező hónapokban megpróbálsz minél többet kiolvasni, és új rekordot felállítani (hogy aztán jövőre megpróbálhasd ismét megdönteni).

4. Irány a vízipark! Mikor voltál utoljára lélekben ismét gyerek? A nyáron ideje sort kerítened rá, és a tesóiddal elmenni egy csúszdaparkba, hogy az egész napot nevetéssel és játékkal töltsétek el. Könnyen lehet, hogy ez lesz a szezon legcsodálatosabb programja.

5. Fagyikóstolózz! Mindegy, melyik városban vagy községben élsz, fagylaltozó mindenhol van. Idén fogadd meg, hogy megpróbálsz minél több ízt végigkóstolni, és nem csak a szokásos csoki-eper kombinációt. Vajon hány ízt sikerül lehúznod a listádról, mire beköszönt a szeptember?

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!