November 7.: Az internetes Vásárlás Napja

bien.hu
Írta: ,

November 7-én ünnep van. Nem,  nem a régi világ jött vissza szerencsére és vele a „novhét”, vagyis Nagy Októberi Szocialista Forradalom kötelező ünnepe. Éppen ellenkezőleg: nagyon is új világ, az e-kereskedők ünnepe az első novemberi péntek immár negyedik éve. Így hát a boltok sincsenek bezárva, sőt az ünnepi nyitvatartás 24 órás!

Ugyanis ez a péntek az online vásárlás piros betűs napja, hivatalos nevén az Internetes Vásárlás Napja. Amikor a webáruházak összefognak, hogy valami különleges, egyedi, csak ezen a napon érvényes akcióval lepjék meg a vásárlókat. És idén már több mint 500 webáruház csatlakozik a mozgalomhoz, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, repülőjegy, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok, mi szem-szájnak ingere.

De hogy mit jelenthet ez a vásárlóknak? Képzeljünk el egy karácsonyt, amikor hetekkel előre megvannak az ajándékok, amikor nincs stressz, tülekedés, cipekedés, órák a szmogos dugóban, és amikor nem átgondolatlanul, az utolsó pillanatban költjük a pénzt sokszor haszontalan dolgokra! Amikor tehát van idő az igazi ünnepi készülődésre és odafigyelni az apróbb részletekre is!

Erre ad lehetőséget az internet és az Internetes Vásárlás Napja. Hiszen sorban állás nélkül, kényelmes házhozszállítással, összehasonlítva a termékeket és árakat tudunk az aznapi akcióáradatban lubickolni. És a vásárlás öröme is megvan, hiszen a képernyő előtt ülve ugyan, de a világháló óriásplázájában vadászhatunk a legkülönfélébb dolgokra, csaphatunk le a legjobb árakra.

Aki pedig attól tart, hogy utólag mégsem fog neki tetszeni a megvásárolt holmi, nos, őt az elállás joga védi a nem várt meglepetésektől: tizennégy nap áll az internetes vásárlók rendelkezésre, hogy a termék kézhezvételét követően meggondolják magukat, és elálljanak a vásárlástól visszakapva így a pénzüket.

Aki kedvet kapott az online vásárláshoz, az 2014. november 7-én böngéssze át kedvenc webáruházait, vagy látogasson el a www.internetesvasarlasnapja.hu oldalra, és keresgéljen az ötszáz bolt több mint ezer akciója között.