7 dolog, ami abszolút nem úgy működik, mint a romantikus filmekben

Zabolai Margit
Írta: ,
7 dolog, ami abszolút nem úgy működik, mint a romantikus filmekben

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Ha az élet olyan egyszerű lenne, mint a romantikus filmekben, mindannyiunknak az lenne a legnagyobb problémája, hogy milyen színű legyen a marcipán bevonat az esküvői tortánkon. Sajnos – vagy szerencsére – azonban az élet nagy dolgai kevésbé egyértelműek, mint a mozikban, éppen ezért bizonyos helyzetek megoldását nem is érdemes a hollywoodi produkciókban látott fordulatoktól várni.

Aláfestő zene Kép forrása: boggy22/depositphotos.com

Egy kapcsolat elején vagy fordulópontjain az ember nem tudhatja előre, helyes döntést hoz-e, és természetes, hogy ilyenkor mindenhonnan megerősítést vár. 

Milyen jó lenne, ha ez is úgy működne, mint a moziban, és életünk szerelmének megpillantásakor a bevásárlóközpont rádiója energikus, szerelmes nótára zendítene, míg a kínos randikon szomorú hegedűszóval tudatná velünk, hogy most csak vigasztalódni próbálunk.

Legtöbbször az eljegyzésig, néha az esküvőig tartanak a romantikus mozifilmek, és kivételes esetekben a stáblista közben láthatunk néhány fényképet a jövőből, amin a pár beköltözik álmai otthonába, nyaralni megy, és boldogan mosolyog a kamerába a közös gyerkőcökkel. 

Akik találkoztak már valódi emberekkel, azok talán nem fognak meglepődni, ha eláruljuk: a házasságkötés után még koránt sincs vége a konfliktusoknak és a kompromisszumoknak, csak más szintre lépnek. Jó esetben a végkifejlet pozitív, és megéri a befektetett munkát, de azért ez sem lesz egy fáklyásmenet.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell