Nem hiszed el, mit hajtogatsz ki belőle! 5 őrülten okos, többfunkciós találmány

Írta: ,

Aki magával szokta cipelni a túlélőkészletét egy hálózsák méretű táskában, vagy akinek akkora a lakása, hogy komolyan döntenie kell, hogy íróasztala vagy kanapéja legyen, az valószínűleg rajong a több funkciós tárgyakért. Az alábbi kütyük a mi arcunkra is mosolyt csaltak!

Flaska, pohárral Kép forrása: amazon.com

1/5 Flaska, pohárral

Persze a western filmekben nagyon is jól mutat, ha valaki a flaskájából egyenesen kortyolja ki a… khm, mondjuk, hogy forró teát, na de hát mégis csak stílusosabb, amikor mindehhez pohár is tartozik

Ezt pedig meg lehet oldani úgy is, hogy közben a flaska ne veszítsen az egyik legszimpatikusabb tulajdonságából, miszerint, hogy kevés helyet foglal.

Ebben a praktikus darabban például jutott hely a harmonikásan nyíló pohárnak is, ami összecsukott állapotában szépen belesimul az üvegbe, amíg szükség nem lesz rá.

Dohányzóasztal és munkaállomás Kép forrása: blogofgreg.com

2/5 Dohányzóasztal és munkaállomás

Egy aprócska lakásban egy dohányzóasztal nagy luxus, egy munkaállomás pedig nagy kincs.

Ebbe az asztalkába azonnal beleszerettünk, és biztos, hogy egy ügyeskezű asztalos el is tudná készíteni!

Ennek a darabnak a lényege, hogy az asztallap egyik része felnyitható, így épp kényelmes magasságba kerül, hogy dolgozni lehessen rajta.

Arról nem is beszélve, hogy az öblös tárolórészbe remekül elfér néhány ritkábban használt könyv, a fontos íratok vagy akár egy, a kanapén való kucorgáshoz használt takaró.

Móka mosogatás közben Kép forrása: amazon.com

3/5 Móka mosogatás közben

Rendben, belátjuk, itt elsősorban talán nem a praktikum funkciónál, de most őszintén: ki ne szeretne egy olyan mosogatókefét, amivel buborékot is lehet fújni?

Néhány színes szappanbuborékkal minden alkalommal megjutalmazhatod magadat, amikor sikerült végre lecsutakolnod egy napok óta pakolgatott, koszosan megszáradt serpenyőt.

Mert háztartást vezetni talán felnőtt dolog, de ez nem jelenti azt, hogy el kell hallgattatnod a benned élő gyereket.

Dizájn és praktikum Kép forrása: designmag.fr

4/5 Dizájn és praktikum

Ritka szerencse, amikor a praktikus, több funkciós tárgyak még jól is néznek ki, ráadásul a legminimálisabb műszaki szakértelem sem kell ahhoz, hogy használni lehessen minden általuk kínált opciót.

Ez a szarvasagancsos szék megtartja neked a táskádat, kabátodat, és akár az esernyődet, míg te leülsz felvenni a cipődet.

Hát nem kedves dolog tőle?

És ráadásul még abszolút modern darab is!

Add ide, kinyitom Kép forrása: tcmag.com

5/5 Add ide, kinyitom

Ha már alkohollal kezdtük, fejezzük is be alkohollal: elvégre nem minden ital érkezik flaskában, van, amit frissen jó felnyitni.

Bár egy régi mondás szerint olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó, ez a magassarkú a sarokba épített bontó szerintünk legalábbis kifejezetten jópofa megoldás.

Hogy elindulnánk-e ekkora sarkakban bulizni, azt nem merjük biztosan állítani, de szívesen képzeljük el a jelenetet, ahogy kivesszük az üveget a tanácstalan pasi kezéből, és egy laza mozdulattal lepattintjuk róla a kupakot a sarkunkon.