Mit ne adjunk? – A leghasznavehetetlenebb ajándékok

Raczky Júlia
Írta: ,

Tanácstalanul vakargatod a fejed, amikor közeleg egy barátod vagy rokonod szülinapja/névnapja, mert fogalmad sincs, mit vegyél ajándékba? A helyzet valóban nem egyszerű, hiszen nehéz egyedi, vagy olyan dolgot találni, aminek az ünnepelt tényleg hasznát veszi, vagy éppen csak örül neki. Mindenkinek más az ízlése, azonban mi próbálunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy milyen klisékbe ne ütközz, ha ajándékvásárlásra kerül a sor.

Gyertya Kép forrása: ftiaksto.com

Talán a leghasznavehetetlenebb tárgyak egyikéről beszélünk, hiszen valljuk be, az ember nem minden nap gyújt meg egy szép gyertyát a nappalijában.

A legbrutálisabbak a nagy illatos gyertyák, melyeknek émelyítő szagától hamar – akár nyáron is – karácsonyi hangulatba kerülhetünk, ráadásul igen könnyen leviaszozhatjuk vele az asztalt.

A gyertyavásárlás ugyanakkor egyenlő a fantázia hiányával!

DVD – CD

A mai korban már sajnos lejárt a DVD-k és a CD-k ideje, hiszen már a Blu-ray korát éljük, ráadásul a Youtube-on komplett filmek vannak fent, a zenei anyagokról nem is beszélve.

Éppen ezért nosztalgikus, ámde pazarló hagyomány ajándékként ilyen hordozót vásárolni, hiszen egyszerűen nem éri meg, ráadásul ha a sarki drogériában vagy közértben vesszük meg, az illető gyorsan rájöhet, hogy 10 perccel korábban gondoltunk először az ajándékvásárlásra, hiszen az ottani filmállomány igen könnyen felismerhető,