Mindenki hétszer születik újra: tudd meg, te melyik életedben jársz

Kovács Andrea
Írta: ,
Mindenki hétszer születik újra: tudd meg, te melyik életedben jársz

Kép forrása: Yafimik/depositphotos.com

Sokszor előfordul, hogy egyes emberek úgy érzik, egyszerűen nem a jó korszakba vagy nem a megfelelő helyre születtek. Megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek egy Amerikai kisváros iránt, vagy nagyon érdeklődnek a Viktoriánus korban történt eseményekről, de még ők sem tudják, pontosan miért. Az egyik legérdekesebb magyarázat szerint erről az lehet, hogy hétszer születünk újjá ezen a bolygón, és bár emlékeink nincsenek korábbi életünkről, mégis megmaradnak bizonyos kötődések azzal kapcsolatban, amit már megtapasztaltunk. Te is könnyen kiderítheted, melyikben jársz, hiszen mindegyik életet különböző dolgok jellemzik.

A tanuló korszak Kép forrása: degreeworx.com

Ez az élet már sokkal izgalmasabb. Szinte az egész világot valódi csodának látod, minden és mindenki képes lenyűgözni téged valamivel.

Nagyon kíváncsi vagy, az élet legapróbb részleteit is tudni szeretnéd, emiatt pedig nem érzed fáradságnak, ha tanulnod kell.

Rengeteg dologban kipróbálod magad, legyen az számtalan hivatás vagy hobbi, mert a célod, hogy minél többet tudj meg a téged körülvevő világról.

Bár nem mondod ki, de pontosan tudod, hogy valami nagy dolog vár még rád.

A szerelem korszaka Kép forrása: ashtonteriece.com

Miután megtanultad az elméletet, és sikerült rengeteg dolgot felfedezned, úgy fogod érezni, hogy eljött az elköteleződés ideje.

Ha ebben az életben jársz, biztos, hogy a szerelem lesz az elsődleges dolog az életedben.

Egészen tinikorodtól kezdve az a célod, hogy megtaláld az Igazit, aki mellett megtapasztalhatod, mindazt, amit eddig maximum csak a romantikus filmekben láthattál.

Ha számodra is ez az egyik legfontosabb dolog, szinte biztos, hogy a negyedik életedben jársz.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!