Mindenki hétszer születik újra: tudd meg, hogy te épp melyik életedben jársz

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Mindenki hétszer születik újra: tudd meg, hogy te épp melyik életedben jársz

Kép forrása: Yafimik/depositphotos.com

Sokszor előfordul, hogy egyes emberek úgy érzik, egyszerűen nem a jó korszakba vagy nem a megfelelő helyre születtek. Megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek egy Amerikai kisváros iránt, vagy nagyon érdeklődnek a Viktoriánus korban történt eseményekről, de még ők sem tudják, pontosan miért. Az egyik legérdekesebb magyarázat szerint erről az lehet, hogy hétszer születünk újjá ezen a bolygón, és bár emlékeink nincsenek korábbi életünkről, mégis megmaradnak bizonyos kötődések azzal kapcsolatban, amit már megtapasztaltunk. Te is könnyen kiderítheted, melyikben jársz, hiszen mindegyik életet különböző dolgok jellemzik.

A szerelem korszaka Kép forrása: ashtonteriece.com

Miután megtanultad az elméletet, és sikerült rengeteg dolgot felfedezned, úgy fogod érezni, hogy eljött az elköteleződés ideje.

Ha ebben az életben jársz, biztos, hogy a szerelem lesz az elsődleges dolog az életedben.

Egészen tinikorodtól kezdve az a célod, hogy megtaláld az Igazit, aki mellett megtapasztalhatod, mindazt, amit eddig maximum csak a romantikus filmekben láthattál.

Ha számodra is ez az egyik legfontosabb dolog, szinte biztos, hogy a negyedik életedben jársz.

Az újszülött korszak Kép forrása: flickr.com

Még újszülött vagy ezen a világon, ami ezt jelenti, hogy jelenleg az első életedben jársz. Emiatt nem olyan meglepő, hogy úgy érzed, szinte minden nehezebben megy neked, mint az ismerőseidnek.

Mintha az élet újra és újra utadba dobna egy akadályt, amit le kell küzdened, de aligha lesznek ezek könnyebbek az idő előrehaladtával.

Kicsit olyan érzésed van, mintha semmit sem tudnál, és csak csodálkozol, hogy lehetnek mások annyira szerencsések, hogy rögtön találnak szuper állást vagy boldog párkpacsolatot.

Ne aggódj, ezen át kell esned, hogy tapasztalatot szerezz, és később hasznodra váljon!