Eláruljuk, miért nézel ki jobban a harmincas éveidben, mint a húszasban

Zabolai Margit
Írta: ,
Eláruljuk, miért nézel ki jobban a harmincas éveidben, mint a húszasban

Kép forrása: prostooleh/Depositphotos

A csapból is azok a tuti módszerek folynak, amelyek segítségével megőrizheted hamvas fiatalságodat, pedig az idő márpedig múlik, és nincs is ezzel semmi baj. Persze, hogy minden kornak megvan a maga szépsége, és persze, hogy a huszonéveseken ott van az ifjúság csókja, és persze, hogy csodálatosak, de mondunk neked valamit: a harmincas évek még ennél is jobbak lesznek!

A húszas évek a legtöbb ember életében az útkeresésről, kísérletezésről szólnak, és ez így is van rendjén.

A harmincas éveinkre azonban megtaláljuk önmagunkat, tudjuk, mi az, ami jól áll nekünk, és mi az, amiben jól érezzük magunkat. Már senki nem követi ész nélkül a divatot, hanem tudatosan válogat, és csak azt veszi fel, amiben jól érzi magát, és nem azt, amit éppen meglátott egy kirakatban.

Erre az évtizedre a stílus kifinomodik, kiforr, és ez azt jelenti, hogy teljes pompádban, a legjobb formádban tudsz mindig mutatkozni.

Egyrészt a felnőtté válással jár, hogy egészségtudatosabb döntéseket hozol, másrészt a szervezeted egyszerűen nem tolerálja többé azt, ami fölött a húszas éveidben jóindulatúan szemet hunyt.

Az egész éjszakás kimaradások, vagy az, hogy a héten harmadszorra is sajtburgert ebédelj, egyszerűen nem opció többé, viszont érezni kezded, hogy a rendszeres sporttól mennyivel jobban érzed magad a bőrödben, és hogy az egészséges étkezés milyen sokat dob a hangulatodon is – ráadásul, a rendszeresebb napirend mellett nem is olyan lehetetlen többé fenntartani.

Mindez pedig a külsődre is hatással lesz, és az évekkel érkező új szokások és tapasztalatok így az előnyödre válnak majd.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!