Miért jó feleség egy magyar nő?

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Miért jó feleség egy magyar nő?
A nyugati világból mostanában egyre gyakrabban "vándorolnak" Közép- és Kelet- Európába olyan férfiak, akik szép nők és jó feleségek reményében látogatják meg hazánkat. Miért tartanak minket különlegesebbnek és mire olyan kíváncsiak ezek a férfiak?
Sokkal alacsonyabb a válási arány

A magyar lakosság körében sokkal alacsonyabb a válási arány, mint az amerikaiaknál. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy itt a nőknek és férfiaknak meghatározott szerepeik vannak, a nő igazán nő lehet, a férfi pedig férfi. Miután egy magyar nő férjhez megy, a család lesz számára az elsőrendű, nyitott gyermekvállalásra és gondoskodó férjével.
Ez magával hozza az igazi családi hangulatot. A nyugati világban ez a családiasság összeszűkült fogalommá vált, a nők ugyanolyan hangsúlyt fektetnek az üzleti partnerekkel és barátokkal való viszonyokra, mint a családi kötelékekre. Ezért is van az, hogy nálunk kisebb a válási arány.

Nem feministák, nem lázadozók

A nők tisztelik a férfiakat és a férfiak is megadják a nőknek járó elismerést és tiszteletet. Ennek közvetlen eredménye, hogy a nők nem vesztették el nőiességüket, de mégis "erősek" maradtak az élet minden területén.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv