Melyik arcot vetted észre előbb? Többet elmond rólad, mint azt hinnéd

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
Melyik arcot vetted észre előbb? Többet elmond rólad, mint azt hinnéd

A fenti, trükkösen elkészített illusztráción két arc keveredik egymással. A kérdés már csak az, hogy első ránézésre neked melyiket sikerült kiszúrnod? Az, hogy mit válaszolsz, több rejtett személyiségjegyedre is felhívja a figyelmet. Lássuk, mit deríthetsz ki magadról az alábbi tesztben!

1. Egy lány arca oldalnézetből

Amennyiben a lány arcát vetted észre elsőként, az arra utal, hogy mindig is pozitív energiák vettek téged körül. Általánosságban igyekszel vidám lenni, és nem hagyod, hogy a hétköznapi dolgok elrontsák a hangulatodat. Ez többnyire sikerül is, bár tény, hogy időnként vannak rosszabb napjaid. Nagyon érdeklődsz a nagyvilág dolgai iránt, és rendkívül nyitott vagy arra, hogy mindig valami újdonságot próbálj ki. Emiatt is van az, hogy sokszor hirtelen felindulásból cselekszel, ahogy éppen a kedved tartja. Nem is ártana, ha időnként megpróbálnál egy kicsit előrelátóbb lenni, és bizonyos dolgokat (például egy nyaralást vagy prezentációt) előre megtervezni. Ezzel időt és energiát is spórolhatnál magadnak!

Optimista természetedhez pedig nem kevés segítőkészség társul, ami igazán ritka kombináció. Ha valakinek szüksége van támogatásra, biztos, hogy te vagy a legmegbízhatóbb személy, akit csak találhat. Még akkor is, ha egyébként nem igazán ismeritek egymást, te szívesen nyújtasz segítő kezet, ha van rá lehetőséged.

Nagylelkűséged miatt szívesen veszel részt önkéntes munkákban is; ha eddig még csak játszottál a gondolattal, úgy ideje meglépni a dolgot.

Ugyanakkor a kedvességed ne tévesszen meg senkit, hiszen nagyon határozott és erős jellem vagy. Bátran kiállsz a véleményed mellett, és ha valami bántja a lelked, mindig őszintén megosztod az emberekkel. Sosem voltál az a befelé forduló típus, aki magában őrlődik a problémákon - legalábbis nem sokáig, hiszen azt vallod, hogy ami a szíveden, az a szádon.