Őket érdemes instán követni! Csodálatos magyar kreatívok, ha egy kis inspirációra vágysz

Írta: ,

Az egyik legcsodálatosabb tulajdonsága az Instagram-nak, hogy nem csak az önkifejezéshez ad remek felületet, de a különböző témák inspirációs gyűjtőhelye is egyben. Legyen szó termékekről, érzelmekről, szituációkról vagy éppen tevékenységekről, bármilyen tematikában megtalálhatjuk a számunkra érdekes képeket, embereket, helyeket. Egyre több magyar kreatív képviselteti magát ezen a felületen, és már számtalan hazai hashtag is szárnyal az éterben. Ennek örömére olyan hazai felhasználókat gyűjtöttünk egy csokorba, akik tehetségükkel tökéletes inspirációt tudnak számunkra biztosítani, és képeikkel feltölthetnek minket is energiával, vagy éppen ellenkezőleg, segíthetnek kikapcsolódni.

Ha az esküvődhöz keresel inspirációt Kép forrása: @rokolyadotcom

1/4 Ha az esküvődhöz keresel inspirációt

Bár vannak speciálisan esküvői témára szakosodott gyűjtőoldalak, mi személy szerint jobban szeretjük a tehetséges fotósok és különleges márkák oldalait böngészni, akik esküvői témában otthonosan mozognak.

Szerencsére rengeteg hazai feed közül választhatunk, hiszen kiváló esküvői fotósokból, és tehetséges virágkötőkből, ruhatervezőkből és dekorosokból sincs hiány!

Tehát, ha egy kis inspirációra vágysz a saját esküvődhöz (ruha, helyszín, színvilág, dekoráció, stb.), vagy egyszerűen csak szereted a témában készült képeket böngészni, ezeket az oldalakat mindenképpen keresd fel:

@rokolyadotcom, @daalarnacouture, @organikcineworks, @wertanbotond, @vivienborzi, @pinewoodweddings, @thewildflowerbar, @teodorasimonwedding, @egycsipettorta, @naturalweddingdekor, @florabotanicalatelier, @norasarman, @blushweddingdecor, @juststaynatural

Ha művészi- vagy hangulatképeket keresel Kép forrása: @inspirationholic

2/4 Ha művészi- vagy hangulatképeket keresel

A vizuális történetmesélés nagyon fontos eleme az Instagramnak, amit sokan ösztönösen alkalmaznak a fiókjukban, mások kemény munka árán tudják csak megtanulni.

Bármelyik csoportba is tartozzanak, a végeredmény önmagáért beszél, hiszen nincs is inspirálóbb egy szép feed-nél!

Akár utazásról, épületekről, művészi képekről vagy hangulatfotókról legyen szó, mindben találhatunk valami pluszt, ami ad egy kis feltöltődést számunkra.

Ha szemet gyönyörködtető képeket keresel, akár tanulási céllal, hogy szebbé varázsolhasd a saját feed-ed, akár kikapcsolódás gyanánt, őket mindenképpen érdemes követni:

@inspirationholic, @mogyimarci, @lidiaontheroad, @colorcam_m, @beakonya, @littlediyprincess, @booktasticboglinc, @brndte, @viraglauravirag, @zsofistein, @petracsomor, @szentjobbi_kriszta, @szaszavajda.

Ha egy jó receptre vágysz Kép forrása: @lilafuge

3/4 Ha egy jó receptre vágysz

Veled is gyakran előfordul, hogy szívesen készítenél valami finomságot otthon, akár reggelire, ebédre vagy desszertnek, de nem jön az ihlet?

Ez könnyedén orvosolható, ha a megfelelő embereket követed Instagramon, akik nem csak fenséges recepteket állítanak nekünk össze, de képesek azokat úgy tálalni, hogy azonnal heves korgásba fog a hasunk.

Szerencsések vagyunk, mert rengeteg tehetséges embertől leshetünk el remek fogásokat, még akkor is, ha valamilyen speciális étrendet/diétát követünk.

Ha te is szeretnéd mennyei étkekre csorgatni a nyálad, vagy valami újdonságot elkészíteni, akkor ők lesznek a te embereid:

@lilafuge, @gittafutacs, @szabojucus.5hozzavalo, @szotyi_creations, @doraiklodi, @sinli_food, @neerdorka, @izboltiz, @csakapuffinblog, @noraspiration, @gasztronota, @lupui.iza, @letti.et.la.cuisine.

Ha lakberendezésben lenne szükséged egy kis útmutatásra Kép forrása: @bertoty.hu

4/4 Ha lakberendezésben lenne szükséged egy kis útmutatásra

A környezetünk kialakítása, otthonunk vagy munkahelyünk berendezése nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha meg vagyunk áldva kellő szépérzékkel és rálátással. Könnyű elveszni a berendezési tárgyak és dekorációk világába, hiszen annyi stílus, forma és kialakítás létezik. Megtalálni a tökéletes harmóniát pedig számtalan tényezőn múlik.

Gondoljunk csak bele, mit érzünk, mikor végig sétálunk az Ikeában, vagy más lakberendezési szaküzletbe: nagyjából mindent felvásárolnánk szívünk szerint. Az inspiráció és útmutatás tehát mindenképpen jól jön, akár a saját környezetünket szeretnénk berendezni, akár csak szeretünk szépen elrendezett terekből ihletet meríteni. Itthon is számtalan tehetséges lakberendező van, és jó páran határozottan sok inspirációval szolgálhatnak:

@bertoty.hu, @hadnagy_chezelles, @odudesign, @szazszorszep.tudatosdekor, @cement.project, @kummernora, @kaskahome, @greenwaydsgn, @pestigabo

Te kikkel egészítenéd még ki a listát?