Őket érdemes instán követni! Csodálatos magyar kreatívok, ha egy kis inspirációra vágysz

Horváth Petra
Írta: ,
Őket érdemes instán követni! Csodálatos magyar kreatívok, ha egy kis inspirációra vágysz

Az egyik legcsodálatosabb tulajdonsága az Instagram-nak, hogy nem csak az önkifejezéshez ad remek felületet, de a különböző témák inspirációs gyűjtőhelye is egyben. Legyen szó termékekről, érzelmekről, szituációkról vagy éppen tevékenységekről, bármilyen tematikában megtalálhatjuk a számunkra érdekes képeket, embereket, helyeket. Egyre több magyar kreatív képviselteti magát ezen a felületen, és már számtalan hazai hashtag is szárnyal az éterben. Ennek örömére olyan hazai felhasználókat gyűjtöttünk egy csokorba, akik tehetségükkel tökéletes inspirációt tudnak számunkra biztosítani, és képeikkel feltölthetnek minket is energiával, vagy éppen ellenkezőleg, segíthetnek kikapcsolódni.

Ha az esküvődhöz keresel inspirációt Kép forrása: @rokolyadotcom

Bár vannak speciálisan esküvői témára szakosodott gyűjtőoldalak, mi személy szerint jobban szeretjük a tehetséges fotósok és különleges márkák oldalait böngészni, akik esküvői témában otthonosan mozognak.

Szerencsére rengeteg hazai feed közül választhatunk, hiszen kiváló esküvői fotósokból, és tehetséges virágkötőkből, ruhatervezőkből és dekorosokból sincs hiány!

Tehát, ha egy kis inspirációra vágysz a saját esküvődhöz (ruha, helyszín, színvilág, dekoráció, stb.), vagy egyszerűen csak szereted a témában készült képeket böngészni, ezeket az oldalakat mindenképpen keresd fel:

@rokolyadotcom, @daalarnacouture, @organikcineworks, @wertanbotond, @vivienborzi, @pinewoodweddings, @thewildflowerbar, @teodorasimonwedding, @egycsipettorta, @naturalweddingdekor, @florabotanicalatelier, @norasarman, @blushweddingdecor, @juststaynatural

Ha művészi- vagy hangulatképeket keresel Kép forrása: @inspirationholic

A vizuális történetmesélés nagyon fontos eleme az Instagramnak, amit sokan ösztönösen alkalmaznak a fiókjukban, mások kemény munka árán tudják csak megtanulni.

Bármelyik csoportba is tartozzanak, a végeredmény önmagáért beszél, hiszen nincs is inspirálóbb egy szép feed-nél!

Akár utazásról, épületekről, művészi képekről vagy hangulatfotókról legyen szó, mindben találhatunk valami pluszt, ami ad egy kis feltöltődést számunkra.

Ha szemet gyönyörködtető képeket keresel, akár tanulási céllal, hogy szebbé varázsolhasd a saját feed-ed, akár kikapcsolódás gyanánt, őket mindenképpen érdemes követni:

@inspirationholic, @mogyimarci, @lidiaontheroad, @colorcam_m, @beakonya, @littlediyprincess, @booktasticboglinc, @brndte, @viraglauravirag, @zsofistein, @petracsomor, @szentjobbi_kriszta, @szaszavajda.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba