A világ 5 legszebb luxushotelje

Zabolai Margit
Írta: ,
A világ 5 legszebb luxushotelje

Kép forrása: kempinski.com

Megvolt már az idei nyaralás, vagy még most keresgélsz szálláshelyet? Van néhány ötletünk, ami biztosan tetszeni fog, de előre szólunk, itt üdülési utalványt nem igen fogadnak el, és a foglaláshoz az sem árt, ha van összeköttetésed a királyi családdal. Ezekben a gyönyörű hotelekben egyetlen éjszaka többe kerül, mint egy átlagos család full extrás, egy hetes nyaralása összesen.

1. Emirates Palace, Abu Dhabi

Ha luxusszállodákról van szó, ez a hotel a lista tetején kell, hogy álljon. A felépítése körülbelül 3 milliárd dollárba került, ennyi pénzért az Emirates Palace 394 nagy szobával és lakosztállyal, 40 tárgyaló- és konferenciateremmel, fehér homokos stranddal, rengeteg medencével és szökőkutakkal, két luxus fürdővel, 13 különböző országból importált márvány és több mint 1000 Swarovski kristálycsillárral készült el.

Kép forrása: kempinski.com

A hotel sokak szerint olyan, mint a kényelem erődítménye, amely mellesleg a közel-kelet egyik legnevesebb kikötőjével is büszkélkedhet. A vendégek között gyakran megfordulnak a világ királyi családjainak tagjai, és persze azok a multimilliomosok, akik királyi kényelemben szeretnék érezni magukat.

2. The Plaza, New York

Bár a Nagy Almában számos legendás és elegáns hotel várja az átutazókat, a The Plaza mind közül kiemelkedik. A királyi három hálószobás lakosztály a régi világ varázsát idézi meg egy formális étkezővel 12 fő részére, egy könyvtárral, egy edzőteremmel, egy nagy zongorával, teljes konyhával (a személyi szakácsnak), és privát lifttel.

Kép forrása: theplazany.com

A komornyik természetesen jár a szobához. A szálloda 1907-ben épült, ikonikus szerkezetét 1969-ben nemzeti történelmi nevezetességnek nyilvánították.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!