A legdurvább női illemtan-bakik – Kerüld el őket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legdurvább női illemtan-bakik – Kerüld el őket

Nőként gyakran egészen más illemszabályok vonatkoznak ránk, mint a férfiakra. Nem árt, ha maximálisan tisztában vagy ezekkel, hiszen a modortalanság sosem vet rád jó fényt.

Papír zsebkendő nélkül tüsszenteni

Alapvető lenne, hogy csak és kizárólag papír zsebkendőbe tüsszentünk és köhögünk, sokak számára mégsem az. Ez nem csak illem, hanem egészségügyi kérdés is, hiszen ha beletüsszentesz a kezedbe, az összes baktérium ott marad, így mindent megfertőzöl, amihez csak hozzáérsz.

A zsebkendőnek tehát mindig gyorsan elérhető helyen kell lennie, akár a táskádban, akár a zsebedben tárolod.

Keresztbe tett lábak

Azt gondolnánk, hogy keresztbe tett lábakkal ülni igencsak elegáns, pedig valójában az illemtan ezt több okból sem engedi meg. Az effajta ülésmód – szoknya viselése esetén – kivétel nélkül betekintést enged egészen a bugyiig, ráadásul még a legkarcsúbb vádlit is előnytelenül vastagnak mutatja.

Ha illemtudó akarsz maradni, akkor a lábaidat párhuzamosan és szorosan tedd egymás mellé, bokáidat illeszd össze, majd nyugodtan döntsd el őket oldalra, ahogy neked kényelmes.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!