A legdurvább női illemtan-bakik, amiket el kell kerülnöd

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A legdurvább női illemtan-bakik, amiket el kell kerülnöd

Nőként gyakran egészen más illemszabályok vonatkoznak ránk, mint a férfiakra. Nem árt, ha maximálisan tisztában vagy ezekkel, hiszen a modortalanság sosem vet rád jó fényt.

Nyilvános nagygenerál

Egy nőnek beletartozik a természetes napirendjébe, hogy rendben tartja a megjelenését, ennek ellenére sem az utca, sem egyéb nyilvános hely nem alkalmas arra, hogy nagygenerált tarts.

A harisnya igazgatása, a frizura megfésülése, a parfüm felfrissítése, de még a smink állapotának megszemlélése is illetlenségnek bizonyul, amennyiben mások is jelen vannak az ellenőrzés során. Ezeket egytől egyig a mosdóban kell elintézned, hogy illemtudó mivoltodat és vonzalmadat továbbra is megőrizd.

Keresztbe tett lábak

Azt gondolnánk, hogy keresztbe tett lábakkal ülni igencsak elegáns, pedig valójában az illemtan ezt több okból sem engedi meg. Az effajta ülésmód – szoknya viselése esetén – kivétel nélkül betekintést enged egészen a bugyiig, ráadásul még a legkarcsúbb vádlit is előnytelenül vastagnak mutatja.

Ha illemtudó akarsz maradni, akkor a lábaidat párhuzamosan és szorosan tedd egymás mellé, bokáidat illeszd össze, majd nyugodtan döntsd el őket oldalra, ahogy neked kényelmes.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!