A legdurvább női illemtan-bakik, amiket el kell kerülnöd

Kovács Andrea
Írta: ,
A legdurvább női illemtan-bakik, amiket el kell kerülnöd

Nőként gyakran egészen más illemszabályok vonatkoznak ránk, mint a férfiakra. Nem árt, ha maximálisan tisztában vagy ezekkel, hiszen a modortalanság sosem vet rád jó fényt.

Nyilvános nagygenerál

Egy nőnek beletartozik a természetes napirendjébe, hogy rendben tartja a megjelenését, ennek ellenére sem az utca, sem egyéb nyilvános hely nem alkalmas arra, hogy nagygenerált tarts.

A harisnya igazgatása, a frizura megfésülése, a parfüm felfrissítése, de még a smink állapotának megszemlélése is illetlenségnek bizonyul, amennyiben mások is jelen vannak az ellenőrzés során. Ezeket egytől egyig a mosdóban kell elintézned, hogy illemtudó mivoltodat és vonzalmadat továbbra is megőrizd.

Keresztbe tett lábak

Azt gondolnánk, hogy keresztbe tett lábakkal ülni igencsak elegáns, pedig valójában az illemtan ezt több okból sem engedi meg. Az effajta ülésmód – szoknya viselése esetén – kivétel nélkül betekintést enged egészen a bugyiig, ráadásul még a legkarcsúbb vádlit is előnytelenül vastagnak mutatja.

Ha illemtudó akarsz maradni, akkor a lábaidat párhuzamosan és szorosan tedd egymás mellé, bokáidat illeszd össze, majd nyugodtan döntsd el őket oldalra, ahogy neked kényelmes.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?