Hiába divat, a nők fele szóba sem állna a következő a pasikkal

Zabolai Margit
Írta: ,

A nőket célzó trendek között is van olyasmi, amit a nők imádnak, a férfiak meg kiakadnak tőle, de hát végső soron az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Nyilván igaz ez a férfiakra is, akik előszeretettel követnek egy trendet, ami úgy tűnik, egyáltalán nem olyan a népszerű a hölgyek körében, mint azt gondolnád.

A barbershopok gomba módra szaporodnak, egyre több a szakállápoló termék is a piacon, mióta úgy 2013 környékén felütötte a fejét a hipster trend, és egyre több férfi növesztett magának hosszabb vagy rövidebb szakállat.

Bár egy ideig úgy tűnt, ez a trend a nőknek sincs ellenére, sőt megszületett a lumber-szexuális kifejezés is (azokra, akik a kockás inges, erdőjáró, szakállas macsókra izgulnak), most mégis leáldozóban lehet a hipster szakáll ideje.

Egy brit weboldal, a bathroomtakeaway.co.uk készített ugyanis egy felmérést, ami azt találta, hogy a nők 43%-a, azaz majdnem fele nem is fontolná meg, hogy egy szakállas férfival randevúzzon, ellenben az arcszőrzet hiánya a válaszadók 61%-át egyáltalán nem zavarta.