Meg fog lepni az elemzés: 7 dolog, amiről a külsőd árulkodik

Szirák Viki
Írta: ,
Meg fog lepni az elemzés: 7 dolog, amiről a külsőd árulkodik

Kép forrása: unsplash.com

Noha a külső alapján senkiről sem szabad ítélkezni, annyi igaz, hogy a megjelenésed rengeteg dolgot képes elárulni rólad. Nem csak az egészségi állapotodról, de akár a személyiségedről is!

Kutatók egyeértenek abban, hogy akadnak "boldog színek", már ami a ruhákat illeti.

Egy statisztikából derült fény arra, hogy azok az emberek, akik mindig kék színű, kényelmes, feltűnésmentes farmert viselnek, hajlamosabbak a depresszióra és a szomorkodásra, és mindent túlságosan is a lelkükre vesznek.

Ezzel szemben akik imádják a színesebb ruhákat (sárga, rózsaszín, zöld), valószínűleg lelkileg is vidámabb jellemek, akik optimistán tekintenek az életre.

Ami pedig a pirosat illeti: ez a szín leginkább azoknál fordul elő, akik imádják a figyelmet, és szeretnek kitűnni a tömegből megjelenésükkel.

 

Jean Haner korábban könyvet is írt arról, hogy az emberek arcformája milyen jelentősen tükrözi a személyiségüket.

A felfedezései alapján azok, akik gyémánt alakú arccal rendelkeznek, valódi perfekcionisták, akik imádnak parancsokat osztogatni, és erősségük a kommunikáció.

Ezzel szemben a kör alakú arcforma arra utal, hogy önzetlen személyiségről van szó, aki hajlamos a saját vágyait másoké alá helyezni.

Ha szív formájú arcod van, az azt jelenti, hogy többnyire akaratosabb, energikusabb és intuitívebb vagy, mint az átlag, és kimondottan kreatív is vagy, míg a négyzet alakú arcforma inkább azt előjelezi meg, hogy szorgalmas vagy, és imádod belevetni magad a munkába.

A hosszúkás archoz logikus gondolkodást és óvatosságot társítanak, a háromszög alakú archoz pedig azt, hogy ők igazán szeretik kézben tartani az irányítást, és rendkívül sikeresek a karrierjükben.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!