4 elképesztően kreatív ház, amiben élmény lehet lakni

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
4 elképesztően kreatív ház, amiben élmény lehet lakni

Döbbenetes, hogy egyes tervezők, építészek képesek a legvadabb álmokat is megvalósítani, mármint ami a lakásokat, házakat, épületeket érinti. Olyan szemkápráztató, egyedi lakóházakat gyűjtöttünk, ahol egyszerűen varázslatos lehet felkelni, lefeküdni, reggelizni, vacsorázni, pihenni, élni. A természettel harmóniában lévő épületek az esztétikai élményen túl a nyüzsgésről való lekapcsolódás élményével kecsegtetnek. A béke, a nyugalom szigetei. Kicsit rugaszkodjunk el a valóságtól! Te melyikben laknál?

Káprázatos építészeti teljesítmény! Minden van, ami szem-szájnak ingere!

Fák, víz, saját medencék, tópart! Egyedi vonalvezetésű épület, egy kreatív elme által megálmodott építészeti unikum.

Tony Robins építész, belsőépítész, dizájner egy igazi lángelme. Franciaországtól Japánig ismert különleges projektjeiről. Épületei olyanok mintha egy sci-fi díszletei lennének.

Ebben a tóparti házban minden hipermodern. Hatalmas terek állnak rendelkezésre az olvasgatáshoz, meditáláshoz. A ház szerkezetének jelentős része rozsdás acélból készült. Itt aztán lehet töltődni! Bámulatos, hogy milyen házakat terveznek!

Ezen a helyen nem nehéz reggel optimistán, feltöltődve ébredni! Bár bevallom, hogy nekem egy rövid idő után itt biztosan hiányozna a pezsgés, nyüzsgés! Életmódszerűen nem élnék benne, de pár hétre kipróbálnám.

Ez a mexikói luxus apartmanház teljesen beleolvad a környezetébe. A Trevox-ház nem az a tipikus társasház!

Üvegfalai visszatükrözik a fényt, kitágítják a teret, az épületet körülölelő gyönyörű fákat megsokszorozzák. Lehengerlő látvány. Az üveg mögött egy modernizált régi villa lapul.

Az építészek kitalálták, hogy a tükrös falakat a meglévő falak elé kell húzni. Mekkora ötlet! Így aztán befele nem lehet látni, kifelé viszont igen.

A Trevox-ház lakói nagyon élvezhetik, hogy napszakoktól függően változnak a fény-árnyék hatások, így mindig másféle hangulatot kölcsönöznek a háznak.

A misztikus épületben többféle stílusú közösség, család él. A Trevox- ház az üvegfalaknak köszönhetően mégis egységesnek tűnik kívülről.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv