Esznek-e gyorskaját a királyi családban? Meglepő titkokat árult el a palota szakácsa

Schuster Borka
Írta: ,
Esznek-e gyorskaját a királyi családban? Meglepő titkokat árult el a palota szakácsa

Kép forrása: qz.com

Mit ettél ma ebédre? Lehet, hogy a királyi családban is hasonló volt a menü? Gondolkodtál már azon, hogy mi kerül a britek legelőkelőbb családjának asztalára, amikor senki sem figyeli őket? Darren McGrady, aki 1982 és 1993 között a Windsor család séfje volt, elárult néhány meglepő részletet.

Vilmos és Harry odavannak a gyorskajáért

Bár a legtöbb szülő igyekszik távol tartani a gyermekét az egészségtelen ételektől, Diana hercegnő éppen azzal próbált szembe úszni az árral, hogy időről időre elvitte fiait a gyorséttermekbe – persze, az ő esetükben ez akár annak is lehetett a módja, hogy kicsit közelebb kerüljenek a valódi gyerekkorhoz.

Emlékszem, amikor egy napon a hercegnő bejött a konyhába, és azt mondta, töröljem az ebédet, mert McDonald’s-ba viszi a gyerekeket” – idézte fel a pillanatot a Marie Claire újságírójának a szakács.

Te jóságos ég, Felséged, hiszen ezt én is el tudom készíteni! Tudok hamburgert csinálni a fiúknak!” – mondta, mire Diana azt felelte, hogy ne is fáradjon, mert a fiúkat az ételhez járó játék érdekli.

Fülöp egyszer elcserélte az ebédét a személyzettel Kép forrása: express.co.uk

A szabályok szerint bár egy konyhán készül a királyi család és a személyzet ebédje is, utóbbi inkább kiadós, előbbi inkább minőségi.

A szakács szerint egy napon Erzsébet királynő férje, Fülöp bejött a konyhába, és meglátta a hússzeleteket, amiket a személyzetnek készítettek, valamint az apró, de kiváló minőségű bárány steaket, amit neki terveztek felszolgálni.

Nem lehetne, hogy cseréljünk?” – kérdezte, és a szakács természetesen elcserélte vele az adagját.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!