5 kínos kérdés, amit minden vidékinek feltettek már

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 kínos kérdés, amit minden vidékinek feltettek már

Ha vidéken, egy kisebb faluban vagy községben nőttél fel, szinte biztos, hogy találkoztál már észveszejtő kérdésekkel. Gyakran megesik ugyanis, hogy egy-egy városi ember egészen megdöbbentő dolgokat gondol a vidéki életről, amit valószínűleg még a régi, magyar filmekből vett. A falusi élet ugyanis egyáltalán nem unalomból és háztáji állatok nevelgetéséből áll; mégis, ezekkel a kérdésekkel biztosan te is találkoztál már, ha vidéken élsz!

„Szoktatok járni disznóvágásra?” Kép forrása: luisabrimble.com

Szóval, mint ahogy már említettük, nincsen mindenkinek háztáji állata.

Vagyis nincs minden héten disznóvágás, ahol a fél rokoni kör saját főzésű házipálinkát hoz, és délre már a társaság teljesen lerészegedik.

Bár hozzáteszem, hogy ez nem is olyan rossz program, attól függetlenül kérdezzétek meg bármelyik vidékit, valószínűleg egy kezén meg tudja számolni, hányszor járt disznóvágáson az elmúlt években.

„Ott nagyon unalmas az élet, igaz?” Kép forrása: 500px.com

Hiszen se internet, se szórakozási lehetőség, ugyebár...

Ez az egyik legnagyobb tévedés, amit csak el lehet képzelni a vidéki életről.

Hiszen tény, hogy egy kisebb faluban nem igazán vannak diszkók, mozik, termálfürdők, de ettől még igenis van mit csinálni.

Egy ilyen kicsi helyen az emberek ismerik egymást, így mindig akad társaság, ha kimozdulnátok egy kis sétára, bicikliznétek, fociznátok, olvasnátok a napozóágyban, medencéznétek, és így tovább.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!