Gyermekként csúfolták őket, ma pedig a komplett osztálynál többet keresnek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Gyermekként csúfolták őket, ma pedig a komplett osztálynál többet keresnek

Kép forrása: faelife.tumblr.com

Egy időben, mikor a modell kifejezést meghallottuk, mindenki a meghamisíthatatlan esztétikumra, a nagybetűs szépségre gondolt. Manapság már tudjuk, hogy a szépség teljesen relatív fogalom, és a legjobb szerződéseket nem feltétlenül azok a modellek kapják, akik kifejezetten gyönyörűek: sokkal inkább azok, akik egyedi külsejükkel felkeltik a potenciális vevők érdeklődését.

Freya Lawrence volt az osztály sőt, talán az iskola tipikus „csúnya lánya”.

Saját elmondása szerint is rettenetesen sokat csúfolták, amitől még a maradék önbizalma is elszállt.

Vékonyszálú haja, elálló fülei, szeplős bőre, vékony testalkata és kissé fiús vonásai azonban nem csak a kamaszok céltáblájává tette – a későbbiek során, modellként egyenesen kapkodtak érte.

Freya tehát nemhogy rejtegette mások által szépséghibának titulált vonásait, azokkal egyenesen pénzt keresett, mégpedig rengeteg pénzt.

Connie Chiut már egész biztosan te is láttad valamilyen reklámfilmben, vagy fotón, de minden bizonnyal te is arra asszociáltál, hogy alapos elő- és utómunkálatok előzték meg azt, hogy a modell így nézzen ki.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Connie albínó, ami miatt megannyi gúnyolást volt kénytelen elszenvedni fiatalabb korában.

Szerencsére a modellvilágban nyomban sikeres lett, és 25 éves kora óta töretlenül halad előre a karrierje, hiszen rengetegen keresik a legrutinosabb albínó modellt – ő volt ugyanis az első, aki ezzel a veleszületett pigmentációs rendellenességgel tört be a divatiparba.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!