4 dolog, amiben kétségtelenül jobbak a férfiak a nőknél

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
4 dolog, amiben kétségtelenül jobbak a férfiak a nőknél

Kép forrása: unsplash

Ugye senki sem gondolta, hogy a nők meg a férfiak ugyanolyanok lennének? Nyilvánvaló, hogy a pasiknak teljesen máshogy működik az agyuk! Mi több, egyenesen másik bolygóról jöttek, nem is ugyanazt a nyelvet beszélik, és egészen más képességeik vannak. Az alábbiakban pedig egyértelműen jobbak nálunk...

Számítógép-kezelés

Most miért, láttál már női programozót? Jó, én mondjuk igen, de az biztos véletlen volt. Vagy nem úgy gondolta. A szülei kényszerítették erre a pályára, de amúgy sem fog munkát kapni, hát tök fölöslegesen töri magát.

Most az egy dolog, hogy eleve az oviban úgy kezdik, hogy a lányok csak barbizzanak, a matekkal ne foglalkozzanak, de nem ezért nem lesz belőlük infós, hanem azért mondják ezt nekik, mert úgysem lennének jók benne. Tuti.

Figyelj, ezt mindenki tudja. Most minek erőltetni azt, ami nem megy?

Viccmesélés Kép forrása: indiaearl.com

Ez már eleve így van kitalálva, tudod, hogy a férfiak csajozós szöveget mondanak, a nők meg hallgatják. Ennek a fajfenntartás miatt kell így lennie.

Meg azt is hallottam, hogy van egy ilyen kromoszóma… vagy hormon… vagy agyi idegpálya… igen, szóval van egy ilyen területe az agyadnak, ami a viccmesélésért felelős, és ez a férfiaknak sokkal fejlettebb, mint a nőknek.

Sőt a nők sokszor nem is értik a viccet. Ezért van, hogy besértődnek, ha azt mondod nekik, hogy „Helló, cica, van gazdád?”. Pedig hát csak vicc, érted, de áh! Kár beléjük!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató