Nem hord leggingst a keresztény anyuka, hogy ne csábítson bűnre férfiakat

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Nem hord leggingst a keresztény anyuka, hogy ne csábítson bűnre férfiakat

Veronica Partridge egy amerikai anyuka, aki blogot ír a mindennapjairól - legfőbb témái a családja, de sokszor ír a kereszténységről is, hiszen férjével mindketten gyakorolják a vallásukat. 

Úgy tűnhet, hogy a sztori eddig nem szól másról, mint egy otthon lévő anyuka hobbijáról - egy nemrégi blogbejegyzését azonban csaknem 70 ezren osztották meg, és hatalmas indulatok szabadultak el.

"Megbeszéltem a férjemmel, és nem hordok többet leggingset"

Veronica ugyanis nemrég arról írt, hogy egy ideje már gondolkodott azon, hogy a szinte minden formát megmutató leggings vagy jóganadrág nem kifejezetten jó választás, ha utcára megy valaki. Ahogy írta, a férjével is megvitatta a dolgot, és miután ő bevallotta, hogy még számára is nehéz nem "úgy" nézni egy jóganadrágot viselő nőre, Veronica végső döntést hozott.

"Rájöttem, hogy ha ez még a férjem számára is, aki hívő, szerető, gondoskodó és elkötelezett, ennyire nehéz dolog, akkor mennyire nehéz lehet a többi férfinak? Nem akarok olyan gondolatokat ébreszteni bennük a testem iránt, amit mindenkinek csak a saját felesége iránt kellene éreznie, ezért a jóganadrág (számomra) csak otthon elfogadható viselet, vagy akkor, ha olyan felsőt hordok, ami biztosan eltakar" - írta a blogjában.

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?