Kegyetlenség, amit műveltek, ennek ellenére sose kapták el őket

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Kegyetlenség, amit műveltek, ennek ellenére sose kapták el őket

Amikor bűnözőkről beszélünk, a legtöbb estben nem egy törékeny nő jut az eszünkbe. Bár igaz, hogy jelentősebb számban akadnak férfiak ebben a „szakmában”, azért a gyengébbik nem is szép számmal képviselteti magát. Ráadásul nem egy esetben különösen kegyetlen és erőszakos elkövetőkről beszélhetünk. Egyesek kultikus alakká léptek elő, mások a névtelenség homályában űzték törvénysértő tevékenységüket, de így vagy úgy, mindannyiuk nevét megismerte az utókor.

Bonnie

Ki ne emlékezne a legendássá vált bűnözőpáros női tagjára. Bonnie és Clyde rablásból tartotta fent magát, és nem riadtak vissza a gyilkosságtól sem.

A 23 éves nőnek az áldozatai között minimum 9 rendőr is szerepelt, így nem csoda, hogy kiemelt figyelemmel kezelték az ügyet a bűnüldöző hatóságok.

Ámokfutásuknak a luisianai rendőrök vetettek véget 1934-ben.

A New York-i pokol macskája

A híres amerikai városban a bűnözés egy időben hihetetlen méreteket öltött.

A bandák uralták az utcákat, és az egyiknek, a „Dead Rabbits”-nek volt a tagja Hell-Cat Maggie, aki komoly hírnévre tett szert, mint harcos, és mint bűnöző.

Különleges ismertetőjegye is volt, mégpedig - nevéhez méltóan - rézből készült műkörmöket viselt, melyeket előszeretettel használt fegyverként.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!