Sorozatok, amiket régen imádtál, de ma már kínosnak tartod őket

Raczky Júlia
Írta: ,
Sorozatok, amiket régen imádtál, de ma már kínosnak tartod őket

Fiatalabb korunkra visszaemlékezve bizony be-bevillanhat néhány ciki pillanat vagy akár hosszabb momentum is. Én is egy ilyen nosztalgiázás közben döbbentem rá arra, hogy az általános iskolás éveimre elég nagy mértékben nyomta rá a bélyegét egy-két sorozat, amit mai fejjel már biztosan nem néznék nap mint nap, talán csak akkor, ha valaki hozzákötözne egy székhez. Felidézni viszont eléggé szórakoztató, és nagyon jókat lehet azon nevetni, hogy milyen sorozatokért voltunk annyira oda anno.

Barátok közt Kép forrása: baratokozt.eoldal.hu

A listám legimpozánsabb, legelső helyén a mai napig tartó magyar szappanopera, a Barátok közt van, amit gondolom, senkinek nem kell bemutatni.

Belegondoltatok már abba, hogy mennyi időbe telne, ha úgy döntenétek, hogy az elejétől végig akarjátok nézni az egészet?

Az eredmény valószínűleg félelmetes lenne, tekintve, hogy a széria most jár körülbelül a 7500. résznél, szóval lehet, hogyha belevágnánk, a hátralévő életünk egy tévével ellátott barlangban telne, ahol 0-24 Barátok közt menne a műsoron.

A legcikibb talán az volt, amikor anno a chips-es zacskókban is Barátok köztös kártyát lehetett találni. Így tulajdonosává válhattál egy nagyon menő BK-kártya gyűjteménynek, ha sok egészségtelen kaját ettél. Én bevallom, gyűjtő voltam, csak sajnos harmadikos általános iskolás koromban valaki kilopta a napközis szekrényemből, ami azóta is nagyon fáj!

Vad angyal Kép forrása: http://media-addict.hu/

Nos, a lányok számára talán nem ismeretlen ez a minőségi argentin telenovella, ami akkoriban, amikor futott, Magyarországon óriási népszerűségre tett szert.

Annyira, hogy a közönség kívánságára Lagzi Lajcsi meg is hívta a főhősnőt alakító színésznőt fellépni népszerű showjába, a Dáridóba, amit sokak aranybetűs ünnepként írtak be a naptárba.

Emellett a sorozatnak volt saját magazinja is, amely nem meglepő módon a Vad angyal címet viselte, ráadásul meg lehetett vásárolni a főszereplő, Natalia Oreiro saját CD-jét vagy kazettáját is, aminek segítségével az adásidőn túl is őrületbe lehetett kergetni a rokonokat a főcímdal bömböltetésével.

 

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján