Legyél punk és nevezd el a kocsidat: 6 kattant októberi világnap

Sándor Alexandra
Írta: ,

Sorozatunkból már sejtheted, hogy az olykor vicces, olykor pedig elgondolkodtató sületlenségek tárháza végtelen. Ebben a szellemben mutatjuk meg októberi összeállításunkat, ami a frappé és a fecsegés szerelmeseinek is kedvez…

„Nevezd el a kocsidat” nap

Fogadjunk, hogy az autódnak máris van neve… de ha esetleg mégsem, a keresztelőt célszerű október 2-ára időzítened, amikor a névtelen verdákat a világnap összes híve felruházza a neki tetsző címkével.

Nem is tudjuk, miért, de a jeles esemény sokkal nagyobb népszerűségnek örvend a hölgyek körében, akik ilyenkor akár plusz egy becenevet is képesek a meglévő mellé rakni, így lesz hűséges négykerekű társuknak hosszabb neve, mint a spanyol uralkodócsalád tagjainak átlagolva.

Október 6-án tartják a fogd és vidd napot, aminek az egzakt jelentésével ugyan senki sincs tisztában – mivel talán nincs is neki –, ám rendkívül csábítóan hangzik.

Nem arról szól, hogy élj a számodra felajánlott lehetőségekkel, hanem arról, hogy tarts igényt valamire, és szerezd is meg.

Akadnak, akik a szlogent sarkosan értelmezve akár lopásra is vetemednek ilyenkor, mi azonban még véletlenül sem erre buzdítunk. Sokkal inkább arra, hogy végre tegyél meg valamit, amihez eddig nem volt bátorságod!