Eláruljuk, miért nézel ki jobban a 30-as éveidben, mint a 20-asban

Zabolai Margit
Írta: ,
Eláruljuk, miért nézel ki jobban a 30-as éveidben, mint a 20-asban

Kép forrása: prostooleh/Depositphotos

A csapból is azok a tuti módszerek folynak, amelyek segítségével megőrizheted hamvas fiatalságodat, pedig az idő márpedig múlik, és nincs is ezzel semmi baj. Persze, hogy minden kornak megvan a maga szépsége, és persze, hogy a huszonéveseken ott van az ifjúság csókja, és persze, hogy csodálatosak, de mondunk neked valamit: a harmincas évek még ennél is jobbak lesznek!

A húszas évek a legtöbb ember életében az útkeresésről, kísérletezésről szólnak, és ez így is van rendjén.

A harmincas éveinkre azonban megtaláljuk önmagunkat, tudjuk, mi az, ami jól áll nekünk, és mi az, amiben jól érezzük magunkat. Már senki nem követi ész nélkül a divatot, hanem tudatosan válogat, és csak azt veszi fel, amiben jól érzi magát, és nem azt, amit éppen meglátott egy kirakatban.

Erre az évtizedre a stílus kifinomodik, kiforr, és ez azt jelenti, hogy teljes pompádban, a legjobb formádban tudsz mindig mutatkozni.

Biztos van, aki a 20. szülinapi tortáján is olyan lendülettel fújja el a gyertyát, hogy a fal adja a másikat, de a legtöbbünknek ez az életszakasz még a keresgélésről, bizonytalanságról, a saját lábunkra állásról szól.

A harmincas évekre azonban egzisztenciát teremtettünk magunknak, tisztába jövünk vele, hogy mire vagyunk képesek, és hogy milyen akadályokon küzdöttük át magunkat eddig is.

Mi lennénk a legboldogabbak, ha ezt az önbizalmat a lányok a lehető legkorábbi életszakaszban elérnék, de ha így is van, akkor is mindig van hová fejleszteni az önismeretet, és a harmincas éveidre érheted el azt az állapotot, amikor már nem ijeszt meg egy határozottabb „Nézze, hölgyem!”, vagy amikor már nem rettegsz attól, hogy mások mit gondolnak a döntéseidről. És közhely vagy sem, a magabiztosság igenis vonzóvá tesz, és ez már messziről sugározni fog rólad!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!