4 dolog, amiben letagadhatatlanul jobbak a pasik a nőknél

Zabolai Margit
Írta: ,
4 dolog, amiben letagadhatatlanul jobbak a pasik a nőknél

Kép forrása: unsplash

Ugye senki sem gondolta, hogy a nők meg a férfiak ugyanolyanok lennének? Nyilvánvaló, hogy a pasiknak teljesen máshogy működik az agyuk! Mi több, egyenesen másik bolygóról jöttek, nem is ugyanazt a nyelvet beszélik, és egészen más képességeik vannak. Az alábbiakban pedig egyértelműen jobbak nálunk...

Bútor összeszerelés

Mert minden férfi franciakulccsal a kezében születik, és eleve a látásmód, meg a komplexebb gondolkodás, szóval érted, ezt most tényleg el kell ismerni.

És hát ugye eleve az egész biológiai felépítésük, szóval az izomtónusok meg minden, hát a férfiaknak úgy van tervezve a csuklyás izma, hogy be tudja húzni a csavaros szöget.

Ez a természet rendje, hát nem csodálatos?

Erről még egy tanulmány is volt! Most nem tudom, hogy ki írta, meg hol jelent meg, de figyelj, biztos, hogy a nők nem tudnak parkolni.

Főleg, ha szőkék! Hallod, beállsz egy parkolóhelyre, bemész a fodrászhoz, kijössz szőkén, már nem tudsz kiállni! Tuti így van!

És a férfiaknak ez jobban megy, most nem azért, nem szexizmus meg ilyesmi, hanem ezek csak biológia tények, érted, hogy az evolúció során, amikor még a barlangban, akkor a férfiaknak sokkal fontosabb volt, hogy lássák, hogy van-e mamut a visszapillantó holtterében. Na. A nők meg csak bogyót szedtek. Aztán így alakult.

Vagy mégsem? :)

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?