5 jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak a lakásodban

Kovács Andrea
Írta: ,
5 jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak a lakásodban

Volt már olyan érzésed, hogy bár fizikailag egyedül voltál otthon, belül érezted, ez még sincs így? Könnyen lehet, hogy nem csaltak a megérzéseid, és tényleg volt ott valaki (vagy valami) rajtad kívül. Nem akarjuk rád hozni a frászt, de ha hiszel a paranormális dolgokban, az alábbi jelekből tudhatod, hogy a te otthonodban is zajlanak-e ilyenek!

Különös zajok Kép forrása: tumblr, apostrophe9

Biztos veled is megtörtént már, hogy különös zajokat hallottál a másik szobából, és amikor átmentél megnézni, vajon mi lehetett az, semmit nem találtál.

Feljegyzések szerint találkozhatunk olyan kísértetekkel, akik zajkeltéssel próbálnak velünk kapcsolatba lépni, de azért nem kell egyből szellemet kiáltanod a legapróbb neszre is.

Ha viszont rendszeresen hallasz megmagyarázhatatlan hangokat, akkor valószínű, hogy jelezni próbálnak neked. Ne ess pánikba, inkább kérd szakember tanácsát, hogy megszabadulhass a furcsa zajoktól.

Elektromos zavarok Kép forrása: urdesignmag.com

Nálad is előfordult már, hogy egyszer csak bekapcsolt magától a TV vagy a rádió? Nos, állítólag a szellemek így próbálnak meg kapcsolatba lépni velünk.

Az biztos, hogy nem a legkellemesebb módja a kommunikációnak, főleg, ha épp egyedül vagyunk otthon...

A leghíresebb ilyen eset Thornton Heath-ben történt 1970-ben, amikor a kisváros lakóinak egyszerre kapcsolt be a rádiójuk, melyet sorra követtek tragikus és megmagyarázhatatlan parajelenségek.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!