5+1 érdekes dolog, ami az intelligens embereket jellemzi – Rád hány igaz?

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 érdekes dolog, ami az intelligens embereket jellemzi – Rád hány igaz?

Kép forrása: glamour.com

Az intelligens embereket könnyű észrevenni a tömegben: ők azok, akiket kevesebb barát vesz körül, ám ezekkel a személyekkel nagyon szoros kapcsolatot tartanak fenn. Ők azok, akik nehezen találnak párt maguknak, mert hajlamosak mindent túlgondolni, és ragaszkodnak a függetlenségükhöz. Csakhogy akad még néhány tulajdonság, ami kimondottan igaz rájuk: ha pedig a felsorolásból szinte mindegyikben magadra ismersz, jó hírünk van, mert te is közéjük tartozol!

A balkezesek jobb matekosok Kép forrása: instagram.com

Balkezesként lehet, hogy szükséged van speciális ollókra, és igen, nehezebb dolgod van a számítógépes egér használatával is. De másfelől nagy az esélye annak, hogy ügyesebb matekos vagy, mint a többség!

Egy felmérés során többezer 6 és 17 év közötti diák képességeit vizsgálták Olaszországban: arra kérték őket, hogy különböző matematikai feladatokat hajtsanak végre, kezdve az egyszerűbb számtantól egészen a problémamegoldásig.

Az eredmények pedig bebizonyították, hogy erős kötelék van a balkezesség és a jó matematikai képességek között.

Szeretsz sokáig fenn maradni Kép forrása: oliviarink.com

Az intelligens emberek általában igazi éjszakai baglyok, és nagyon szeretnek ébren maradni akár hajnalig is. Ők ilyenkor ülnek le olvasgatni, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak szörfözni az interneten.

Erről az tehet, hogy az esti csendben sokkal jobban tudnak fókuszálni arra, amivel épp foglalkozni szeretnének, és ilyenkor kreatívabbnak is érzik magukat.

Senki sem zavarja meg őket a munkában, és megnyugtatja őket a nagy csend.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!