Őket érdemes követni, ha szeretnéd eltanulni a környezettudatos életmódot

Nagy Niki
Írta: ,

Ma már az influenszer szó szinte szitokszónak számít a sok kiüresedett, reklámcélból működő profil miatt – pedig lehet a közösségi média felületeit jóra is használni, és úgy befolyásolni a követőket és feliratkozókat, hogy valamilyen értéket is átadunk közben. Az alábbi influenszerek pontosan ilyenek: olyan életmódra nevelnek, amivel te is környezettudatosabb lehetsz.

A blogger-influenszer azt vallja, hogy nem kell nagy dolgokban keresni az életmódváltást: már magában az, ha viszed magaddal a saját edényeidet, nem kérsz szívószálat, vagy nem veszel zacskót a gyümölcsökhöz, óriási változásokat hozhat.

Instagramján tippeket és trükköket oszt meg, és megmutatja, hogy a hulladékmentességnek nem kell arról szólnia, hogy felfordul az ember egész élete.

Első ránézésre egy trendi influenszer – aztán utána jön csak rá az ember, hogy valójában mit is képvisel a felületein.

Az insta profilját itt nézheted meg!

Kétségkívül ő az egyik legnépszerűbb környezettudatos influenszer, részben azért, mert az Instagramja is jól mutatja: lehet divatosan, csinosan, letisztultan is csinálni ezt az egész hulladékmentességet és zöld életmódot.

A közösségi felületeire egyszerűen jó ránézni, és tanulni is lehet belőlük – például azt, hogy hogyan kell zöldségeket nevelni az ember saját kertjében, vagy hogyan kell minél kevesebb hulladékot felhasználva főzni.

Az insta profilját itt nézheted meg!

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)