Őket érdemes követni, ha szeretnéd eltanulni a környezettudatos életmódot

Nagy Niki
Írta: ,

Ma már az influenszer szó szinte szitokszónak számít a sok kiüresedett, reklámcélból működő profil miatt – pedig lehet a közösségi média felületeit jóra is használni, és úgy befolyásolni a követőket és feliratkozókat, hogy valamilyen értéket is átadunk közben. Az alábbi influenszerek pontosan ilyenek: olyan életmódra nevelnek, amivel te is környezettudatosabb lehetsz.

A blogger-influenszer azt vallja, hogy nem kell nagy dolgokban keresni az életmódváltást: már magában az, ha viszed magaddal a saját edényeidet, nem kérsz szívószálat, vagy nem veszel zacskót a gyümölcsökhöz, óriási változásokat hozhat.

Instagramján tippeket és trükköket oszt meg, és megmutatja, hogy a hulladékmentességnek nem kell arról szólnia, hogy felfordul az ember egész élete.

Első ránézésre egy trendi influenszer – aztán utána jön csak rá az ember, hogy valójában mit is képvisel a felületein.

Az insta profilját itt nézheted meg!

Kétségkívül ő az egyik legnépszerűbb környezettudatos influenszer, részben azért, mert az Instagramja is jól mutatja: lehet divatosan, csinosan, letisztultan is csinálni ezt az egész hulladékmentességet és zöld életmódot.

A közösségi felületeire egyszerűen jó ránézni, és tanulni is lehet belőlük – például azt, hogy hogyan kell zöldségeket nevelni az ember saját kertjében, vagy hogyan kell minél kevesebb hulladékot felhasználva főzni.

Az insta profilját itt nézheted meg!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!