Íme minden idők 10 legjobb nyári slágere – szerintünk!

Zabolai Margit
Írta: ,
Íme minden idők 10 legjobb nyári slágere – szerintünk!

Még éppen belefér egy balatoni kiruccanás, és persze feltekerheted a személyes válogatásodat a munkahelyen is, nehogy már csak a nyaraló kollégáknak jusson a jóból! Szerintük ez minden idők 10 legjobb nyári slágere, de ha a te kedvenced lemaradt, mindenképpen írd meg kommentben!

Mungo Jerry – In The Summer Time

Lássuk be, már az első taktusokra mozogni kezd az ember lába, és azonnal azt fantáziálod, hogy egy függőágyban szürcsölöd a koktélodat. Továbbá: mi ez a barkó, te jó isten! :D

[beagyaz:video:193]

Joe Cocker – Summer In The City

Ha már a városban vagy kénytelen tölteni a forró napokat, akkor legalább szóljon valami nagyon dögös zene hozzá. A Lovin’ Spoonful slágere Joe Cocker hangján szerintünk eszméletlenül jó választás, ha túl tüzesnek érzed magad a városhoz.

[beagyaz:video:194]

Ramones – Rockaway Beach

Egy kis klasszikus surf punkot, valaki? Ha szereted a kicsit vadabb stílust, vagy a forróságban kicsit fogékonyabbá válsz erre, akkor a Ramones slágerére nyugodtan képzelheted magad egy nyári film zenés montázsába.

[beagyaz:video:195]

Katrina & The Waves – Walking On Sunshine

Ahh, egy nyári szerelemről szóló sláger, amiben nincsenek összetört szívek meg sírás, csak szuper jó hangulat meg instant boldogság. Ha jó kedved van, tökéletes választás ez a dal, de tulajdonképpen ha rossz kedved van, akkor is azonnal fel fog vidítani.

[beagyaz:video:196]

Katy Perry – California Gurls ft. Snoop Dogg

Mi lehetne nyáriasabb, mint a színes cukorkák fölött uralkodó Snoop Dogg? Katy Perry meg a kaliforniai csajok bizonyítják, hogy napjainkban is születnek még imádni valóan felszínes, remekül dudorászható nyári slágerek, amik egy életre beleégnek a füledbe.

[beagyaz:video:197]

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv