7 rettentően idegesítő Facebook-ismerős – Hánnyal találkoztál már?

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 rettentően idegesítő Facebook-ismerős – Hánnyal találkoztál már?

Még egy mindenmentes műsütemény, edzőtermi szelfi vagy politikai kinyilatkoztatás a hírfolyamban, és esküszöl, hogy megnyomod a törlés gombot? Vagy a helyesírási hibákat nem bírod? Összegyűjtöttük, kik a legszörnyűbb közösségi médiás felebarátok…

Jézus szóvivője

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki állapotfrissítésben óhajtja fohászkodásra buzdítani a többieket az elkárhozandók lelki üdvének megmentésére. 

„Oszd meg, ha te is hiszel Istenben!” – kéri tőled, és hirtelen furcsán érzed magad, mert hiszel te, csak nem érted, hogy mi keresnivalója van a Facebookon ennek az egésznek.
 
Jézusnak hála ezekért a gyönyörű kiscicákért” – írja a YouTube link mellé, s rögtön elmegy a kattintástól a kedved.
Az elvtárs
Ugye, megvan az az ember, aki egy szervezet, párt vagy ideológia mellett olyan alaposan elkötelezte magát, hogy azon kívül és túl egyszerűen semmit sem lát?
 
Isteníti a bálványát, szidja az ellenfeleket – azért is csak a kormány vagy az ellenzék lehet a hibás, ha kifutott a tej.
 
Minden évben kedvenc közszereplőjének képét kiposztolva kíván neked boldog születésnapot meg kellemes ünnepeket. Még jó, hogy nem is váltasz vele üzenetet, csak esztendőnként kétszer…
 
Te milyen módszert alkalmazol a lelki békéd megőrzésére a fenti esetekben? Szűrés, törlés, tiltás, egyebek?

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató