Hírességek, akiket örökbe fogadtak – Nem is gondoltad volna róluk

Írta: ,

Nem mindenkinek adatik meg, hogy a vérszerinti szülei körében nőjön fel, vannak, akik sajnálatos események vagy körülmények miatt nevelőszülőkhöz vagy árvaházba kerülnek. Ha elolvasod cikkünket, megtudhatod, mely hírességeket fogadták örökbe gyermekkorukban!

Marilyn Monroe Kép forrása: harpersbazaar.com

1/7 Marilyn Monroe

Marilyn Monroe-nak nem volt könnyű gyermekkora, a Norma Jeane Mortenson néven született szőkeséget édesanyja pici korában nevelőszülőkhöz adta. Monroe később rövid időre visszakerült az anyjához, majd újra nevelőszülőkhöz és árvaházba került.

Végül azt a kiutat választotta, hogy 16 évesen férjhez ment. A nem túl boldog házasság mindössze 4 évig tartott. A válást többek között az is előidézte, hogy férje ellenezte Monroe épp akkor beinduló modellkarrierjét.

John Lennon Kép forrása: chestnuthilllocal.com

2/7 John Lennon

John Lennon mindössze 5 esztendős volt, amikor hajópincér édesapja elhagyta a családját. Édesanyja egyedül nem tudta eltartani és gondját viselni, ezért a kisfiú nevelését a nővérére és annak férjére bízta.

Ennek ellenére Lennon továbbra is jó kapcsolatot ápolt az anyjával, aki gyakran meglátogatta őt és elindította őt a zenei pályán.

Sajnos Lennon 18. születésnapja ellőtt tragédia történt: édesanyját autóval elgázolták és belehalt a sérüléseibe.

Jamie Foxx Kép forrása: popsugar.com

3/7 Jamie Foxx

Az ismert amerikai színész-énekest szintén örökbe fogadták. Mindössze hét hónapos volt, amikor elvették szüleitől, majd a nagyszülők nevelték fel.

Nevelőszüleitől szigorú nevelést és oktatást kapott, hamar kiderült, hogy tehetsége van a zenéhez és az énekléshez. Már fiatalon zongorán játszott és kórusban énekelt.

Később sportolóként is bizonyított, de végül a zenei és színészi pályát választotta, 2005-ben többek között Oscar-díjat is kapott a Ray című filmben nyújtott szerepéért.

Melissa Gilbert Kép forrása: people.com

4/7 Melissa Gilbert

A farm, ahol élünk című sorozat sztárját, Melissa Gilbertet rögtön születése után örökbe adták. Bár nevelőszülei 8 éves korában elváltak, színésznő nevelőanyjától kiváló nevelést kapott.

Hamar kiderült, hogy a kislány nagyon tehetséges, több reklámfilmben is szerepet kapott.

Testvérével, a szintén örökbe fogadott Jonathannal együtt kiválasztották őt A farm, ahol élünk című sorozat főbb szerepeire, világhírnévre ekkor tettek szert.

Nicole Richie Kép forrása: forums.thefashionspot.com

5/7 Nicole Richie

Nicole Richie hároméves volt, amikor szülei úgy döntöttek, hogy nem tudják gyermeküket eltartani, ezért örökbe adják.

Választásuk a család közeli barátjára, Lionel Richie-re esett. Azt remélték, az énekes meg tudja adni lányuknak azt, amit ők nem.

Nicole Richie 9 éves volt, amikor az énekes és felesége hivatalosan is örökbe fogadta a lányt. Később azt nyilatkozta nevelőszüleiről, hogy mindent megkapott tőlük, amit csak kért.

Debbie Harry Kép forrása: ranker.com

6/7 Debbie Harry

A Blondie együttes szőke énekesnője három hónapos volt, amikor örökbe fogadták nevelőszülei.

New Yersey-ben nőtt fel, majd a főiskola után New Yorkba indult szerencsét próbálni.

Itt először titkárnőként és felszolgálónőként kereste kenyerét, go-go táncos volt, Playboy nyuszi vált belőle, majd háttérénekesnő lett, énekesi karrierje ezután indult be igazán.

Faith Hill Kép forrása: zimbio.com

7/7 Faith Hill

Bár Faith Hill mindössze pár hetes volt, amikor örökbe fogadták, nevelőszülei révén kiváló oktatásban részesült és keresztény szellemben nevelkedett.

Mississippiben nőtt fel két mostohafivérével. Később, amikor énekesi karrierje miatt Nashville-be költözött, felkutatta igazi szüleit.

Mint mondja, azóta is nagyon tiszteli vérszerinti anyját, aki szeretete jeleként adta őt örökbe, hiszen csak a legjobbat akarta számára.