Hírességek, akiket örökbe fogadtak – Nem is gondoltad volna róluk

Balatoni Dóra
Írta: ,

Nem mindenkinek adatik meg, hogy a vérszerinti szülei körében nőjön fel, vannak, akik sajnálatos események vagy körülmények miatt nevelőszülőkhöz vagy árvaházba kerülnek. Ha elolvasod cikkünket, megtudhatod, mely hírességeket fogadták örökbe gyermekkorukban!

Marilyn Monroe Kép forrása: harpersbazaar.com

Marilyn Monroe-nak nem volt könnyű gyermekkora, a Norma Jeane Mortenson néven született szőkeséget édesanyja pici korában nevelőszülőkhöz adta. Monroe később rövid időre visszakerült az anyjához, majd újra nevelőszülőkhöz és árvaházba került.

Végül azt a kiutat választotta, hogy 16 évesen férjhez ment. A nem túl boldog házasság mindössze 4 évig tartott. A válást többek között az is előidézte, hogy férje ellenezte Monroe épp akkor beinduló modellkarrierjét.

John Lennon Kép forrása: chestnuthilllocal.com

John Lennon mindössze 5 esztendős volt, amikor hajópincér édesapja elhagyta a családját. Édesanyja egyedül nem tudta eltartani és gondját viselni, ezért a kisfiú nevelését a nővérére és annak férjére bízta.

Ennek ellenére Lennon továbbra is jó kapcsolatot ápolt az anyjával, aki gyakran meglátogatta őt és elindította őt a zenei pályán.

Sajnos Lennon 18. születésnapja ellőtt tragédia történt: édesanyját autóval elgázolták és belehalt a sérüléseibe.