8 hihetetlen fotó, amit a véletlen kreált

Írta: ,

Biztosan veled is történt már olyan dolog, amit egyszerűen nem hittél el, hiszen annyira kevés volt rá az esély, és ha direkt próbálod, biztosan nem sikerül. Összeállításunkban olyan fotókat gyűjtöttünk, melyek egy véletlen miatt sikeredtek valamilyen szempontból tökéletesre.

Mérges uborka

Úgy tűnik, ez az uborka egyáltalán nem boldog attól, hogy savanyúságot csináltak belőle, mondhatni fájdalmas arcot vág – már ha élénk annyira a fantáziánk (naná!), hogy egy zöldséget felruházunk érzelmekkel. De legalábbis biztosan meg akarja ijeszteni, aki az üveg közelébe merészkedik. Persze, a nagyi valószínűleg nem direkt alkotott ilyen arcot az uborkának, csak valahogy furcsán deformálódott el – mondhatni, egészen besavanyodott.

Keréknyom-kolibri

Festeni se lehetne szebbet ennél az autópálya korlátján díszelgő fekete kolibri madártól. Gyártóját valószínűleg nem a művészi hajlam ilyen különös megélése vezérelte, hanem egyszerűen kisodródott autójával, és annak kerékgumi-lenyomata kreálta az élethű madárkát.

Köröm-rágó

Képzeld el a szituációt, amikor elmész a körmöshöz, kérsz egy vagány mintát, majd előveszed a rágódat, és azt látod, hogy pont ugyanolyan, mint a körmöd. Bizarr, ugye? Csak nehogy véletlen az ujjadra harapj rá.

Ikertesó?

Ez a férfi elment a háziorvosához, aki felhívta a figyelmét rá, hogy épp úgy fest, mint a rendelő falán lévő egyik plakáton látható fickó. A felsőjük legalábbis tényleg pont egyforma.

Iker cicák

A macskás fotók valahogy mindig nagyon népszerűek. Nem csoda, hogy ezt az első ránézésre két teljesen egyforma fekete-fehér cicust le akarta fotózni a gazdi, hiszen eszméletlen cukik egymás mellett. A két házi kedvenc pedig komolyan vette a feladatot, és felvették teljesen ugyanazt a tipikusan macskás, mancsnyalogatós alakzatot.

Zöld és narancssárga színekbe öltöztek

A Reddit-re öt évvel ezelőtt töltötte fel egy user ezt a képet, melyen két fickó látható, amint egy metrókocsiban utaznak. A fotó készítője szerint két különböző megállónál szálltak fel, és még csak észre sem vették egymást. Ezt elég nehéz elhinni, hiszen külön-külön is feltűnő jelenségek, narancssárga és zöld hajukkal, pulcsijukat és frizurájukat tekintve pedig olyanok, mintha egymás inverzei lennének.

Kutya és farkas

Egy büszke apa meg akarta örökíteni cuki kisfiát, amint az éppen valami ropogtatnivalóból falatozik. Közben pedig olyan precíz kompozíciót kapott lencsevégre, ami szánt szándékkel biztosan nem sikerült volna: a teraszajtó üvegén át látszik, amint a család kutyája épp olyan pózban vonyít, mint a kisfiú pólóján lévő farkas. Na, ennek mennyi az esélye?

Ismét egy macska-klón

Újabb cicás fotó: egy gondos gazdi épp macskaeledelt vett kis kedvencének, a zacskón pedig mintha csak a cicus tükörképe lenne. Vajon ez a fotó inspirálta a választásban vagy csak a véletlen műve?

Képek forrása: imgur.comreddit.com