5 hidegrázós Wikipédia oldal, ha szereted a borzongást

Zabolai Margit
Írta: ,

Ki kerülte meg először Afrikát, hogy is van az a kovalens kötés, mikor volt a szöuli olimpia? Megannyi kérdés, amire a Wikipédia választ ígér, de az emberiség közös tudásának sokkal sötétebb bugyrai is vannak. Ezekből válogattunk, ismét (a cikk első részét ITT olvashatod).

Kísértetházak a világban Kép forrása: thefairytaletraveler.com

Ha esetleg egy este úgy döntenél, hogy márpedig te ma nem akarsz aludni, akkor erre is van egy Wikipédia-oldal: ezen a világon található, szellemek vagy démonok által kísértett helyeket listázzák, országok szerint csoportosítva.

Az oldalra felkerülő helyszínek némelyike a helyi folklór alapján áll rossz szellemek hatása alatt, másokról valamilyen médium gondolja úgy, hogy túlvilágiak látogatják.

Magyarországi helyszín egyébként egyelőre nem szerepel a listán, de mivel a Wikipédia szabadon szerkeszthető, ez gyorsan meg is változhat.

Armin Meiwes Kép forrása: news.com.au

Armin Meiwes a német Hannibal Lecterként is ismert – sajnos jól sejted, milyen tulajdonságban osztoztak.

A férfi interneten kereste áldozatát, aki önként egyezett bele elfogyasztásába.

Találkozásukkor Meiwes először levágta és elkészítette még élő áldozata péniszét, majd azt együtt fogyasztották el. Ezután Meiwes az áldozatot megölte és megette.

Azt gondolod, a történet ennél már nem lehet betegebb? Elítélése után Meiwes úgy döntött, hogy vegetáriánus lesz. Mit mondjunk… Inkább nem kommentáljuk az esetet.