Mindenki 7-szer születik újra: tudd meg, te épp melyik életedben jársz

Szirák Viki
Írta: ,
Mindenki 7-szer születik újra: tudd meg, te épp melyik életedben jársz

Kép forrása: Yafimik/depositphotos.com

Sokszor előfordul, hogy egyes emberek úgy érzik, egyszerűen nem a jó korszakba vagy nem a megfelelő helyre születtek. Megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek egy Amerikai kisváros iránt, vagy nagyon érdeklődnek a Viktoriánus korban történt eseményekről, de még ők sem tudják, pontosan miért. Az egyik legérdekesebb magyarázat szerint erről az lehet, hogy hétszer születünk újjá ezen a bolygón, és bár emlékeink nincsenek korábbi életünkről, mégis megmaradnak bizonyos kötődések azzal kapcsolatban, amit már megtapasztaltunk. Te is könnyen kiderítheted, melyikben jársz, hiszen mindegyik életet különböző dolgok jellemzik.

Az újszülött korszak Kép forrása: flickr.com

Még újszülött vagy ezen a világon, ami ezt jelenti, hogy jelenleg az első életedben jársz. Emiatt nem olyan meglepő, hogy úgy érzed, szinte minden nehezebben megy neked, mint az ismerőseidnek.

Mintha az élet újra és újra utadba dobna egy akadályt, amit le kell küzdened, de aligha lesznek ezek könnyebbek az idő előrehaladtával.

Kicsit olyan érzésed van, mintha semmit sem tudnál, és csak csodálkozol, hogy lehetnek mások annyira szerencsések, hogy rögtön találnak szuper állást vagy boldog párkpacsolatot.

Ne aggódj, ezen át kell esned, hogy tapasztalatot szerezz, és később hasznodra váljon!

A tanuló korszak Kép forrása: degreeworx.com

Ez az élet már sokkal izgalmasabb. Szinte az egész világot valódi csodának látod, minden és mindenki képes lenyűgözni téged valamivel.

Nagyon kíváncsi vagy, az élet legapróbb részleteit is tudni szeretnéd, emiatt pedig nem érzed fáradságnak, ha tanulnod kell.

Rengeteg dologban kipróbálod magad, legyen az számtalan hivatás vagy hobbi, mert a célod, hogy minél többet tudj meg a téged körülvevő világról.

Bár nem mondod ki, de pontosan tudod, hogy valami nagy dolog vár még rád.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv